Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
infinity

Kupno Monstera 696

Polecane posty

Witam Panowie

Jestem z Koszalina ,i chciałbym zakupić Monsterka 696 . I kurcze nie wiem , siadałem na moto i dobrze się czuję ale mam pewne obawy , mam 190cm wzrostu i kurcze zdaję mi się że wyglądam jak słoń na kucyku .

Moto ma być wspólny , tzn mój i żony ( ona ma 159 cm ) i na nie idealnie wygląda . Czy według was nie będzie lekko komicznie to wyglądać ??

KGr    1

Chyba ostatnia rzecza nad jaka sie zastanawialem kupujac motocykl bylo to jak ja na nim wygladam... :)

:D :D :D :D :D kup multistradę i zmień żonę na taką z ok. 175 cm wzrostu... :mrgreen: :mrgreen:

żartuję..... tak poważnie - moja żona ma 696 - ja mam 178 - lubie tym polatać i po zakrętach daje mi sporo fanu , ale na dłuższe wypady bym tego nie zabrał...na siłę się dogadacie , ale pogodź się z tym że to JEJ maszyna bedzie....

moja żona ma 696

A nie "miala" ? :)

no w sumie miała.... ale do czwartku jeszcze w naszym garażu stoi.... :)

Jazda testowa to podstawa, to kwestia dobrej zabawy. To kwestia wygody, a nie wyglądu. Ja mam 187 i dawałem radę. To kwestia pozycji

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.