infinity 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 Witam Panowie Jestem z Koszalina ,i chciałbym zakupić Monsterka 696 . I kurcze nie wiem , siadałem na moto i dobrze się czuję ale mam pewne obawy , mam 190cm wzrostu i kurcze zdaję mi się że wyglądam jak słoń na kucyku . Moto ma być wspólny , tzn mój i żony ( ona ma 159 cm ) i na nie idealnie wygląda . Czy według was nie będzie lekko komicznie to wyglądać ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 17, 2012 Chyba ostatnia rzecza nad jaka sie zastanawialem kupujac motocykl bylo to jak ja na nim wygladam... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 17, 2012 :D :D :D :D :D kup multistradę i zmień żonę na taką z ok. 175 cm wzrostu... :mrgreen: :mrgreen: żartuję..... tak poważnie - moja żona ma 696 - ja mam 178 - lubie tym polatać i po zakrętach daje mi sporo fanu , ale na dłuższe wypady bym tego nie zabrał...na siłę się dogadacie , ale pogodź się z tym że to JEJ maszyna bedzie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Wrzesień 17, 2012 tak wygląda 190 cm na Monsterze :) http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater i tak jak pisał KGr to ostatnia rzecz na jaką się zwraca uwagę idąc ogniem :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Wrzesień 17, 2012 moja żona ma 696 A nie "miala" ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Wrzesień 17, 2012 moja żona ma 696 A nie "miala" ? :) no w sumie miała.... ale do czwartku jeszcze w naszym garażu stoi.... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Wrzesień 17, 2012 Jazda testowa to podstawa, to kwestia dobrej zabawy. To kwestia wygody, a nie wyglądu. Ja mam 187 i dawałem radę. To kwestia pozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach