dwapro 0 Napisano Wrzesień 28, 2012 Hayden pierwszy w FP 1 na torze Aragon :) niezły wynik, szkoda, że przy fatalnej pogodzie i tylko 9 zawodnikach na torze. FP 2- 4 miejsce Haydena i 8 Rossiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 30, 2012 Wyścig Moto GP dzisiaj o 14.00 wyjątkowo na ogólnodostępnym Polsat Play :) Będzie walka Hiszpańska oj będzie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 30, 2012 Wyścig Moto GP dzisiaj o 14.00 wyjątkowo na ogólnodostępnym Polsat Play :) Przepraszam Polsat Sport News Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 Dziś Dani Pedrosa pokazał wyjątkowy kunszt jazdy na motocyklu. 1. Pedrosa 2. Lorenzo 3. Dovizioso Wyścigi w klasie Moto3 i Moto2 były naprawdę doskonałe i zapierające dech w piersiach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 Dziś Dani Pedrosa pokazał wyjątkowy kunszt jazdy na motocyklu.1. Pedrosa 2. Lorenzo 3. Dovizioso Wyścigi w klasie Moto3 i Moto2 były naprawdę doskonałe i zapierające dech w piersiach. O tak. Przyznam, ze jazda Rossiego i jego zaangazowanie chyba irytuje nie tylko jego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 30, 2012 Nie macie wrażenia, że coś za cicho jest po dzwonie Haydena? Ani słowa na motogp.com ani na jego oficjalnej stronie... Obym nie wykrakał czegoś gorszego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 Nie macie wrażenia, że coś za cicho jest po dzwonie Haydena? Ani słowa na motogp.com ani na jego oficjalnej stronie... Obym nie wykrakał czegoś gorszego. !!!! Chyba wszystko ok, przynajmniej podawali taki komunikat na koniec wyścigu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 Nie macie wrażenia, że coś za cicho jest po dzwonie Haydena? Ani słowa na motogp.com ani na jego oficjalnej stronie... Obym nie wykrakał czegoś gorszego. Wiem że nie w temacie ale co się stało z twoim avatarem??? Mój do zmiany bo od przyszłego roku już nie aktualny bedzie ale twój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 30, 2012 Nie macie wrażenia, że coś za cicho jest po dzwonie Haydena? Ani słowa na motogp.com ani na jego oficjalnej stronie... Obym nie wykrakał czegoś gorszego. Wiem że nie w temacie ale co się stało z twoim avatarem??? Mój do zmiany bo od przyszłego roku już nie aktualny bedzie ale twój. A tak sobie miałem ochotę na zmianę. Wracając do tematu - brak oficjalnych newsów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 30, 2012 Nie macie wrażenia, że coś za cicho jest po dzwonie Haydena? Ani słowa na motogp.com ani na jego oficjalnej stronie... Obym nie wykrakał czegoś gorszego. Wiem że nie w temacie ale co się stało z twoim avatarem??? Mój do zmiany bo od przyszłego roku już nie aktualny bedzie ale twój. A tak sobie miałem ochotę na zmianę. Wracając do tematu - brak oficjalnych newsów. Był news w czasie wyścigu że po badaniach i także na stronie Ducati w zakadce Corse o ile masz dostęp widnieje info: "But after being taken to the medical centre for assessment, the 2006 world champion was given the all-clear". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makaron 0 Napisano Październik 1, 2012 http://www.ebaumsworld.com/video/watch/82819537/ Tak na wszelki, jakby ktoś nie widział.. Dobrze, że nic poważnego się nie stało jeźdźcowi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach