tolek 0 Napisano Październik 8, 2012 Witam oglądałem wczoraj monstera i mam kilka pytań do oblatanych w temacie. Primo jak powinno wyglądać miejsce numerowania ramy? w tym miejscu nie było malowane tzn rama czarna a prostokąt 2cm na 6cm jakby nie malowany i na nim straszne słabo czytelny nr ramy. Drugie primo niepokoiła mnie główka ramy przy górnej półce były jakby poprawione spawy a przy dolnej półce bez zastrzeżeń. Ogólnie motor prowadzi się elegancko a i jeszcze pytanie czy naklejki na baku powinny być pod warstwą lakieru bezbarwnego? kolor lakieru to czarny mat :twisted: Ps Posta w powitalni napisałem wcześniej ale czeka na zatwierdzenie przez moda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Październik 8, 2012 Jakbyś chciał obadać organoleptycznie to u mnie w garażu stoi monster. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tolek 0 Napisano Październik 8, 2012 OK,super:)Jak miałbyś jutro czas to chętnie bym zobaczył jak to wszystko ma wyglądać. Podaj jakieś namiary pw:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Październik 8, 2012 Witaj nie wiem na ile Ci to pomoże ale tak to u mnie wygląda pozdro Dawid Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 8, 2012 Witam oglądałem wczoraj monstera i mam kilka pytań do oblatanych w temacie. Primo jak powinno wyglądać miejsce numerowania ramy? w tym miejscu nie było malowane tzn rama czarna a prostokąt 2cm na 6cm jakby nie malowany i na nim straszne słabo czytelny nr ramy. Wygląda na to, że ktoś wypiaskował ramę razem z numerem, a następnie zakleił pole numerowe przed lakierowaniem by było jeszcze cokolwiek widać numery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tolek 0 Napisano Październik 9, 2012 Nikewid i musieli dzięki za odpowiedz :D a ktoś mi odpowie na te pytania " niepokoiła mnie główka ramy przy górnej półce były jakby poprawione spawy a przy dolnej półce bez zastrzeżeń. Ogólnie motor prowadzi się elegancko a i jeszcze pytanie czy naklejki na baku powinny być pod warstwą lakieru bezbarwnego? kolor lakieru to czarny mat :twisted: " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kriss85 0 Napisano Październik 9, 2012 Na pewno na świecącym lakierze naklejki są pod lakierem, nie wiem jak to wygląda pod matowym ale jeszcze się nie spotkałem żeby były klejone pod lakier matowy bo wtedy i napis bylby matowy ale nie wiem, kto ma orginalne malowanie w macie??, naklejka pod czy na lakierze?? sam jestem ciekaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 9, 2012 a ktoś mi odpowie na te pytania" Zdjęcia, Panie, zdjęcia - nikt tu nie jest wróżką i nie widzi na odległość :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tolek 0 Napisano Październik 9, 2012 Proszę http://photos03.otomoto.pl/photos/origi ... 9250_1.jpg http://photos03.otomoto.pl/photos/origi ... 9250_4.jpg http://photos03.otomoto.pl/photos/origi ... 9250_8.jpg http://photos03.otomoto.pl/photos/origi ... 9250_9.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 9, 2012 Chodziło mi o zdjęcia spawów na główce ramy... :? W modelu tym naklejki na zbiorniku nie powinny być pod klarem, mimo to na tym sprzęcie wydaje się, że nie są we właściwym miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tolek 0 Napisano Październik 9, 2012 Wiem ale niestety zdjęć samej główki ramy nie mam :| <font color='red'>[desmo]</font> teraz żałuje ze nie zrobiłem teflonem fotki musieli looknij jeszcze na mocowanie przedniego błotnika, tam czegoś brakuje ? wydaje mi się ze jest na tyrytykach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Październik 10, 2012 Mocowanie rzeczywiście jest zrobione na tyrtytkach, a nie powinno być. Poza tym ma dziwnie poprowadzoną linkę gazu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 10, 2012 w czarnym macie naklejki (przynajmniej w 695) były na lakierze, a nie pod... W ten sposób poprzedni właściciel mojego ducata ściągnął je - a ja teraz założyłem naklejki od MINI-MAN`a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmoradek 0 Napisano Październik 10, 2012 musieli looknij jeszcze na mocowanie przedniego błotnika, tam czegoś brakuje ? wydaje mi się ze jest na tyrytykach Przy lagach brakuje 4 opasek do których przykręca się błotnik . Nie powinno tam być trytytek ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tolek 0 Napisano Październik 10, 2012 Panowie, cena zeszła do 4 700 zł, opłaca się brać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 10, 2012 cena nie ma znaczenia w wielu przypadkach. Zadaj sobie pytanie ile będziesz musiał w niego włożyć w razie wtopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tolek 0 Napisano Październik 10, 2012 "Redjasper" Masz racje, ja się za bardzo napaliłem dlatego też pytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Październik 11, 2012 Jak już kupisz to pochwal się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tolek 0 Napisano Październik 11, 2012 Ducati zaklepane jadę po niego w sobotę, poprosiłem jeszcze Jarek72 z forum co by zemną podjechał i się chętnie zgodził 8-) tak wiec zakup będzie kontrolowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tolek 0 Napisano Październik 13, 2012 shit happens Ducati nie kupione szkoda ze to nie ten, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Po rozmowie forumowiczem Jarkiem który oglądnął monstera fachowym okiem (jeszcze raz wielkie dzięki), można powiedzieć że lepiej dołożyć i znaleźć coś ładniejszego i z mniejszą ilością "przygód". Tak więc szukam dalej ... :D Dzięki za odpowiedzi na wszystkie pytania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Październik 14, 2012 Szukaj a z pewnością znajdziesz. Pozdrawiam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach