KGr 1 Napisano Październik 12, 2012 Pytanie do naszych ekspertow :] Ja wiem, ze to ducati i musi wydawac z siebie rozne dziwne dzwieki :) Ten natomiast jest nowy, dlatego chcialem sie zapytac czy jest to wogole jakis powod do zmartwien? Moto "na dniach" tak czy siak idzie na duzy serwis a pogoda nie zacheca do jazdy (przed chwila slownie zero stopni bylo we Wro), wiec pytam tylko dla wlasnego spokoju. Najlepiej to slychac okolo 5 sek i pod sam koniec filmu. Chodzi o ten wysoki gwizdzaco-brzeczacy dzwiek. Slyszalny tylko jak moto jest juz mocno rozgrzane (w garazu po jakichs 10-15 minutach od odpalenia), od prawej strony (czyli tej gdzie sprzeglo), na moj gust gdzies z okolic tylnego cylindra albo sprzegla. W czasie jazdy tego nie slysze, ale chyba dlatego ze reszta dzwiekow mi to zaglusza, na postoju jest bardzo wyrazne. Napinacz paska blaga o litosc? :) http://www.youtube.com/watch?v=s7hZerY9EW4 Z gory dzieki za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 12, 2012 kompletnie nic tu nie słychać co pozwoliłoby na chociaż powierzchowna diagnozę. Nic nie warte sa takie nagrania. Musi mechanik to zobaczyć/usłyszeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 12, 2012 Heh, ja slysze ale chyba dlatego ze wiem czego sluchac. No nic, pojedzie na warsztat to sie okaze. Nie wiem jeszcze tylko gdzie, bo poki co slyszalem ze najlepszy serwisem pod Wroclawiem jest w Pradze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Październik 12, 2012 Heh, ja slysze ale chyba dlatego ze wiem czego sluchac. No nic, pojedzie na warsztat to sie okaze. Nie wiem jeszcze tylko gdzie, bo poki co slyszalem ze najlepszy serwisem pod Wroclawiem jest w Pradze :D Przesyłka motocykla firmą CAT na specjalnej platformie przygotowanej do transportu motocykla, kosztuje 350zł. W tej cenie możesz wysłać go bezpiecznie do dowolnego serwisu w Polsce. To chyba nie tak dużo, biorąc pod uwagę koszt paliwa oraz czas, który stracisz na dojazdy oraz oczekiwanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 12, 2012 Stawiam diagnoze .Silnik zatarty panefki do wymiany pasek pekl.A najgorsze dopiero moze sie okazac uszkodzenie treblinek.I motor na zlom. :twisted: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 12, 2012 Stawiam diagnoze .Silnik zatarty panefki do wymiany pasek pekl.A najgorsze dopiero moze sie okazac uszkodzenie treblinek.I motor na zlom. :twisted: :lol: Thx :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Grudzień 24, 2012 Problem sie wial i rozwiazal. Betoniarka wrocila z duzego serwisu i dzwieku juz nie ma :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach