martini 34 Napisano Październik 14, 2012 Ktoś wie może czy istnieje gniazdo pod halogeny w MTS1200 Chciałbym zimą dołożyć halogeny (być może led), na gmolach lub do mocowania deflektorów przy chłodnicy, jednak zastanawiam się, czy istnieje możliwość wpięcia ich, już gdzieś poza baterie, a nie bezpośrednio w nią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Październik 15, 2012 miałem całą wiązke w dłoni - nie wiedziałem takowej.... ale jak to duczki - może być gdzieś schowana i nie widać na pierwszy rzut oka ;) zastanawia mnie jednak po co ci te halogeny??? goldasa z tego chcasz zrobić :shock: ??? ten motocykl nie nadaje sie do ciężkiego terenu , a tam właśnie sa potrzebne dodatkowe szperacze, poza tym MTS ma bardzo silne światła , a jak wrzucisz ksenon to droga jest oświetlona jabyś jechał w dzień... :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Październik 15, 2012 Chopak kupił nowy wymarzony motocykl i wpadł w szał modyfikacji :P (i nie ma w tym nic złego, i nic złego nie mam na myśli) Też to miałem :) Ale na szczęście mnie usadzili :D i nie żałuję :) Dusia jest pinka jaka jest... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Październik 15, 2012 miałem całą wiązke w dłoni - nie wiedziałem takowej.... ale jak to duczki - może być gdzieś schowana i nie widać na pierwszy rzut oka ;) zastanawia mnie jednak po co ci te halogeny??? goldasa z tego chcasz zrobić :shock: ??? ten motocykl nie nadaje sie do ciężkiego terenu , a tam właśnie sa potrzebne dodatkowe szperacze, poza tym MTS ma bardzo silne światła , a jak wrzucisz ksenon to droga jest oświetlona jabyś jechał w dzień... :mrgreen: W nocy zjeżdżam pod dom na zgaszonym silniku :D i zero świateł, a led postojowy $#$#nia !! i oto właśnie dziś, noc i smyrnołem gałkę świateł na zgaszonym silniku i co? STAŁA SIĘ JASNOŚĆ! :oops: hehe Kurewa człowiek głupi, zamiast od razu sprawdzić, to główkuje nad halogenami, ja to se to ostatnie 100m w nocy doświetlić... sorry za spam ! i dziękuję za odp. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach