Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
martini

Halogeny MTS1200

Polecane posty

Ktoś wie może czy istnieje gniazdo pod halogeny w MTS1200

Chciałbym zimą dołożyć halogeny (być może led), na gmolach lub do mocowania deflektorów przy chłodnicy, jednak zastanawiam się, czy istnieje możliwość wpięcia ich, już gdzieś poza baterie, a nie bezpośrednio w nią.

NSW2200410000B.jpg

miałem całą wiązke w dłoni - nie wiedziałem takowej.... ale jak to duczki - może być gdzieś schowana i nie widać na pierwszy rzut oka ;)

zastanawia mnie jednak po co ci te halogeny??? goldasa z tego chcasz zrobić :shock: ??? ten motocykl nie nadaje sie do ciężkiego terenu , a tam właśnie sa potrzebne dodatkowe szperacze, poza tym MTS ma bardzo silne światła , a jak wrzucisz ksenon to droga jest oświetlona jabyś jechał w dzień... :mrgreen:

Chopak kupił nowy wymarzony motocykl i wpadł w szał modyfikacji :P (i nie ma w tym nic złego, i nic złego nie mam na myśli)

Też to miałem :) Ale na szczęście mnie usadzili :D i nie żałuję :)

Dusia jest pinka jaka jest...

miałem całą wiązke w dłoni - nie wiedziałem takowej.... ale jak to duczki - może być gdzieś schowana i nie widać na pierwszy rzut oka ;)

zastanawia mnie jednak po co ci te halogeny??? goldasa z tego chcasz zrobić :shock: ??? ten motocykl nie nadaje sie do ciężkiego terenu , a tam właśnie sa potrzebne dodatkowe szperacze, poza tym MTS ma bardzo silne światła , a jak wrzucisz ksenon to droga jest oświetlona jabyś jechał w dzień... :mrgreen:

W nocy zjeżdżam pod dom na zgaszonym silniku :D i zero świateł, a led postojowy $#$#nia !!

i oto właśnie dziś, noc i smyrnołem gałkę świateł na zgaszonym silniku i co? STAŁA SIĘ JASNOŚĆ! :oops: hehe Kurewa człowiek głupi, zamiast od razu sprawdzić, to główkuje nad halogenami, ja to se to ostatnie 100m w nocy doświetlić...

sorry za spam ! i dziękuję za odp. ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.