Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
dydek

Poszukuję paru informacji na temat codziennej eksploatacji:)

Polecane posty

To tak, jak ktoś, kto uczy się pisać chciałby receptę na dobrą pracę magisterską. :lol:

Co do tych prac magisterskich to myślę że jak by się wysilić to dało by rade w Polsce coś takiego ogarnąć XD

http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/ ... fordu.html

Słabe porównanie podałeś XD

I mała podpowiedź - praktycznie każdy serwis liczy sobie więcej za usługi gdy nie kupujesz u nich materiałów, więc zaoszczędzisz tylko pozornie.

Czyli jednym słowem zwykłe złodziejstwo. Ktoś sobie sam wszystko pokupuje a oni mu więcej liczą żeby sobie więcej zarobić jeszcze ponieważ już na częściach zakupywanych w serwisie nie zarabiają. Nawet bym o tym nie pomyślał.

Dzięki ogólnie, za informację. Wszystko małymi kroczkami, kupie sobie tą książkę albo w necie znajdę. Poczytam tu i ówdzie i za 15 lat otwieram serwis XD

Jak dostaniesz na tacy parametry pasków, to zaczniesz dopytywać o sposób wymiany, jak prawidłowo naciągnąć, czym to zrobić i tym sposobem będziesz nas zarzucał pytaniami w nieskończoność.

Już odpuszczam nie chce was zamęczyć na śmierć i potem mieć z tego powodu wyrzuty sumienia XD Nie będę mógł spać po nocach.

To nie wiem co teraz z tym tematem, czy admin jakoś mógłby go zamknąć czy coś. Już nie będę forum zaśmiecał. Albo skasować nie wiem jak to tu działa na forum XD

Temat zamknięty.

Ktoś sobie sam wszystko pokupuje a oni mu więcej liczą żeby sobie więcej zarobić jeszcze ponieważ już na częściach zakupywanych w serwisie nie zarabiają. Nawet bym o tym nie pomyślał.

No i właśnie o tym mówiłem... Ja wymiękam :lol:

Ja wymiękam :lol:

+1 ;) :lol:

nie chce was zamęczyć na śmierć

Chyba pierwsza dobra i samodzielna myśl - gratuluję :lol:

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.