Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Valencia, Testy

Polecane posty

krl    0

Ruszają testy zawodników klasy MotoGP, niestety nie zobaczymy Bena Spiesa na Ducati. Reszta A. Ianone i A. Dovizioso już gotowi w barwach Ducati.

post-968-1366038890,1181_thumb.jpg

post-968-1366038890,1638_thumb.jpg

Bardzo liczę na pana na górnym zdjęciu :D coś mi podpowiada że to on niedługo będzie numero uno przesiądzie się na maszynę fabryczna . Bardzo podoba mi się styl Iannone , jazdy z uślizgami , zaciętość .Może to tylko pobożne życzenie a może jasnowidz się we mnie budzi :lol: . Myślę że Ben też sobie poradzi lepiej niż z jamahą i generalnie stawiam na junior team .

Co do zespołu fabrycznego ... :? Nie wypowiadam się lepiej bo mnie zlinczujecie :D ;)

krl    0

Biorąc pod uwagę pogodę i to że są to pierwsze testy na nowych motocyklach - aktualnie nie można wyciągać żadnych wniosków.

Jak to powiedział mój kolega " zawodnicy ducati dobrze rokują"

Na dobicie VR mam wrażenie, ze 4 i reszta juz jezdzi lepiej niz on przez 2 lata.

mam pytanie; czy wie ktoś moze na jakim modelu GP jezdzą w ducati?

krl    0
GP12

Dokładnie - choć jako ciekawostkę należy dodać że zarówno Ianone jak i Dovi wybrali elektronikę która na wstępie odrzucił Rossi i dodatkowo powrócono do wahacza wykonanego z włókna.

GP12

Dokładnie - choć jako ciekawostkę należy dodać że zarówno Ianone jak i Dovi wybrali elektronikę która na wstępie odrzucił Rossi i dodatkowo powrócono do wahacza wykonanego z włókna.

Coraz sie ciekawiej robi..............

Coraz sie ciekawiej robi..............

Dokładnie, powrót do poprzednich rozwiązań ma się nijak do zwolnienia Filippo. Nie pozostaje nic innego, jak uzbroić się w cierpliwość - czas pokaże czy młodzież zaszaleje. Trzymam kciuki!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.