krl 0 Napisano Listopad 13, 2012 Ruszają testy zawodników klasy MotoGP, niestety nie zobaczymy Bena Spiesa na Ducati. Reszta A. Ianone i A. Dovizioso już gotowi w barwach Ducati. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Listopad 13, 2012 Bardzo liczę na pana na górnym zdjęciu :D coś mi podpowiada że to on niedługo będzie numero uno przesiądzie się na maszynę fabryczna . Bardzo podoba mi się styl Iannone , jazdy z uślizgami , zaciętość .Może to tylko pobożne życzenie a może jasnowidz się we mnie budzi :lol: . Myślę że Ben też sobie poradzi lepiej niż z jamahą i generalnie stawiam na junior team . Co do zespołu fabrycznego ... :? Nie wypowiadam się lepiej bo mnie zlinczujecie :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Listopad 13, 2012 aktualne wyniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 13, 2012 Czy jest źle? Czy jest dobrze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 13, 2012 Biorąc pod uwagę pogodę i to że są to pierwsze testy na nowych motocyklach - aktualnie nie można wyciągać żadnych wniosków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 14, 2012 Jak to powiedział mój kolega " zawodnicy ducati dobrze rokują" Na dobicie VR mam wrażenie, ze 4 i reszta juz jezdzi lepiej niz on przez 2 lata. mam pytanie; czy wie ktoś moze na jakim modelu GP jezdzą w ducati? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Listopad 14, 2012 GP12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Listopad 14, 2012 GP12 Dokładnie - choć jako ciekawostkę należy dodać że zarówno Ianone jak i Dovi wybrali elektronikę która na wstępie odrzucił Rossi i dodatkowo powrócono do wahacza wykonanego z włókna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Listopad 14, 2012 GP12 Dokładnie - choć jako ciekawostkę należy dodać że zarówno Ianone jak i Dovi wybrali elektronikę która na wstępie odrzucił Rossi i dodatkowo powrócono do wahacza wykonanego z włókna. Coraz sie ciekawiej robi.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Listopad 15, 2012 Coraz sie ciekawiej robi.............. Dokładnie, powrót do poprzednich rozwiązań ma się nijak do zwolnienia Filippo. Nie pozostaje nic innego, jak uzbroić się w cierpliwość - czas pokaże czy młodzież zaszaleje. Trzymam kciuki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach