Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Diabeł

Bardzo treściwy opis... dla ludzi o mocnych nerwach :P

Polecane posty

My już chyba dobrze znamy ogłoszenia tego typu, pewnie nawet nie widział tego motocykla

Tak, to typowy "nigeryjski przekret". Google translate, dobra cena i liczenie na jelonka. Tak jest takze na Mobile, Otomoto itd. Tak bylo ze zdjeciami mojego motocykla. Odpowiedzi ciekawe bywaja: "motocykl nie stoi w Polsce bo pracuje za granica ale jak przeslesz pieniadze to wysle go bezpiecznym kurierem na moj koszt." Niezle jaja :-)

Przecież koledzy napisali, że to: ściema x pi x kwadrat

Kuczę, nie lepiej poszukać sprzęta sprawnego i ze znaną historią, np. z Klubu ???

Chyba Madi miała na handełe 696...

a że droższy, Kochani ...Ducati nie może być tani, nie wolno dewaluwoać tak zasłużonej i wybitnej Marki....

Pozdr. J-999

Ściema stara jak świat, już się nikomu nie chce nawet blokować takich ogłoszeń na otomoto.

Dostalamodpowiedz od wlasciciela jak nmowiliscie mega sciema oto tresc:

Witam,

Rower jest w dobrym stanie, nie ma technicznych uszkodzeń, nigdy nie kruszyć.Farba jest jak nowy. Miałem umowę o pracę w Polsce i ja tam mieszkać, ale teraz kończę pracę i musiałem wrócić w Szkocji z roweru. Rower jest zarejestrowany w Polsce ze wszystkimi dokumentami. Teraz rower znajduje się w Szkocji, ze mną. Próbowałem zarejestrować się tutaj, ale koszty były wysoki, więc znowu jest bardzo trudne dla mnie do używania go tutaj bez Polski papieru - to jest powodem, dla którego zdecydowaliśmy się na sprzedaż rower I to gotowy do wysłania do. Polska, czy gdziekolwiek chcesz na moich kosztów, jeśli jesteś zainteresowany, aby go kupić. Już zapłaci za wszystkie opłaty transakcyjne do Polski więc opóźnienia powinny być jak najmniej, jak to możliwe (Czas realizacji: od 2 do 3 dni w zależności od dokładnej lokalizacji). Jeśli masz pytania na temat roweru lub transakcji, prosimy o kontakt.Przedsiębiorstwo żeglugowe z siedzibą w Szkocji, Wielkiej Brytanii i będą dbać o przeniesienie własności z moim imieniu do Ciebie.

DUCATI MONSTER 696 PLUS:2007,18000 Km,2300 Euro

Daj mi znać swoją decyzję.

Z góry dziękuję!

Postscript_um Można dokonać leasingu lub kredytu. 0% odsetek

krl    0

Idealnie, przypłynie prosto do Gdyni - nic tylko brać :lol:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.