Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
AlBundy

Monster 620

Polecane posty

Witam. Planowałem kupić motocykl w połowie sezonu, ale niestety bez rezultatu. Po chwilowym zaprzestaniu poszukiwań (i przegapieniu kilku naprawdę fajnych ofert) postanowiłem wykorzystać przerwę zimową i przeznaczyć ją na znalezienie wymarzonego sprzęta. Na alledrogo znalazłem takie ogłoszenie:

http://otomoto.pl/ducati-620-ducati-M3434688.html

Zainteresował mnie, bo jest nie daleko mojego miejsca zamieszkania. Nie przypuszczam, żeby ktoś go znał lub oglądał, bo chyba mało jest forumowiczów z tych okolic. Ale mam pytanie, czy na podstawie zdjęć z ogłoszenia możecie coś o nim powiedzieć? Czy ta dziwna lampa to jedyne co nie zgadza się z przodu? Czy tylko mi się wydaje, czy faktycznie kierunki mają różne odcienie?

Z góry dziękuję za pomoc.

Jesli możesz chwile poczekać, będziemy w przeciągu najblizszych tygodni kilka małych monsterów w ofercie sprzedazy.

Dziwny ten monster, lewy tłumik otarty jak dobrze widzę wiec mała gleba może była, te naklejki na tych kolach to masakra, już na zdjęciach widać ze nic z kołem nie maja wspólnego, ale to nie problem, najbardziej mnie ciekawi ten rok na liczniku, takie rzeczy się pisze na częściach jeśli są do sprzedania, kupujący ten licznik może zapomniał go umyć :shock: a i jeszcze to " .PODCZAS OGLĘDZIN MOŻEMY ZDJĄĆ WSZYSTKIE PLASTIKI " :lol: poczekaj może lepiej co tam theodor ci wyśle ;)

Hahahaha - z tymi plastikami w Monsterze to pojechali. Będą go ze 3 godziny z tych plastików rozbierać pewnie ;)

Mnie zastanawia lampa - z Yamahy FZ6 jest?

Też bym poczekał co się u Maniaxów pojawi.

Brakuje też odważników w kierownicy, może (z dużym naciskiem na może) to świadczyć o jej wymianie, lub o ich wykręceniu z jakiegoś (znanego wszystkim) powodu.

Pzdr

Brakuje też odważników w kierownicy, może (z dużym naciskiem na może) to świadczyć o jej wymianie, lub o ich wykręceniu z jakiegoś (znanego wszystkim) powodu.

Pzdr

A widziałeś 620tkę z oryginalnie czerwoną kierownicą? Bo ja nie i wydaje mi się, że to na 90% wymianka jest.

"Jesli możesz chwile poczekać, będziemy w przeciągu najblizszych tygodni kilka małych monsterów w ofercie sprzedazy."

Panowie planujecie też jakieś 696 ?

Mi też wyglądał na sprzęt po przejściach, ale wolałem zasięgnąć Waszej opinii. I jeszcze taka cena za ten rocznik :shock:

Nie mam ciśnienia, czekałem tyle, mogę poczekać jeszcze trochę. Theodor dzięki za informację, poczekam na to, co będziecie mieć u siebie.

A jeśli w weekend będę miał trochę wolnego czasu, to z kolegą podjadę do tego handlarza, obejrzę motocykl i porobię lepsze fotki. Tak z czystej ciekawości :)

"Jesli możesz chwile poczekać, będziemy w przeciągu najblizszych tygodni kilka małych monsterów w ofercie sprzedazy."

Panowie planujecie też jakieś 696 ?

To nie jest kwestia planowania, nie sprowadzamy motocykli na zamówienie. Sprowadzamy motocykle które warto sprowadzić i dopiero szukamy dla nich nabywców.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.