Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Kwinto

Ducati Monster 696 DARK, 2700 km przebiegu!

Polecane posty

Hi,

Może ktoś z Was kojarzy ten sprzęt - śledzę ogłoszenia od ponad 6 m-cy i to chyba nowa oferta.

Dodatkowo, mam pytanie czy czy Dukaty na rynek USA różnia się czymś od tych z rynku europejskiego.

Może już ze zdjęć uda się doświadczonym forumowiczom coś wycisnąć.

http://moto.allegro.pl/ducati-monster-6 ... 81085.html

Z gory dzięki i pozdrawiam

Chyba jakiś sprzęt z aukcji, bez obejrzenia na żywo raczej nic nie da się powiedzieć konkretnego. Tylko trochę daleko...

Też tak myśleże z aukcji od ubezpieczyciela i faktycznie daleko a nie bardzo chcę kupować bez inspekcji w serwisie bo najzwyczajniej się nie znam.

W weekend będę znać cenę Monstera jednego z forumowiczów bo powoli szykuje sie na sprzedaż :D . Jak bedzie za drogo może pochylę sie nad egzemplarzem z allegro.

A opłaty ? 2700km - Vat nie podchodzi ? Nie wiem jak z USA ale u nas z EU to dostaniesz za ten przebieg gratis VAT do zapłacenia...

pisze przygotowany do rejestracji wiec chyba vat już jest zapłacony bo bez tego nie zarejestrują

To trochę jak z tym że bezwypadkowy, czyli nie było rannych. Wątpię żeby kolo zapłacił VAT ( o ile trzeba go zapłacić w przypadku USA ), a przygotowany do rejestracji, czyli ma dokumenty, ale nie koniecznie wszystkie ( ile to razy oglądałem "przygotowane do rejestracji" gdzie nawet tłumaczeń nie było ).

KGr    1
o ile trzeba go zapłacić w przypadku USA

Zawsze trzeba, tylko w przypadku krajow UE wystepujesz do urzedu o zwolnienie z koniecznosci zaplaty (VAT 24/25). Kosztuje to ok 160 zl. I tylko jezeli pojazd nie jest nowy, a to znaczy ze ma wiecej niz pol roku ORAZ wiecej niz 6 tys km.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.