emvespa 0 Napisano Grudzień 9, 2012 http://otomoto.pl/ducati-sport-classic- ... 74267.html stan idealny, tylko zapala sie check engine ;) ktos widzial? cena powala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Grudzień 9, 2012 Przeca to ten od znajomego Enzo. Jeżeli mi się nic nie myli. Znajdziesz troszkę tych zdjęć w dziale "Pokaż swojego SC". Tak mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 9, 2012 motor od enzo napewno tylko czy przypadkiem ktos niewykozystal zdjec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Grudzień 15, 2012 http://otomoto.pl/ducati-sport-classic- ... 78843.html to to samo GT, ktore bylo na allegro na wiosne ze sporym przebiegiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 15, 2012 ...tak mogło być wtedy przebiegiem był coś koło 65tyś km. wtedy miał jeszcze wypolerowane kolektory i trochę został odświeżony wizualnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
enZo 0 Napisano Grudzień 17, 2012 motor od enzo napewno tylko czy przypadkiem ktos niewykozystal zdjec. Witam, tak to SC kolegi - motocykl jak pisał w ogłoszeniu sprowadzony z USA bez uszkodzeń. Ma lekko przypaloną tylną oponę - na środku trochę starty bieżnik, widać że ktoś kilka razy obrócił kołem w miejscu.(oryginalne opony retro) Miał też małe zwarcie instalacji elektrycznej - po stronie lewej przy pionowym cylindrze wiązka była lekko przypieczona - bez śladów przerwania obwodu itp, ale z naruszeniem izolacji. W związku ze zwarciem do ECU nawaliło błędów więc wyświetla się kontrolka silnika - diagnostyka pokazuje błąd czujnika barometrycznego. Pyzatym motocykl w perfekcyjnym stanie - bez najmniejszych uszkodzeń. Symboliczny przebieg, oryginalne kluczyki, książka, instrukcja, karta kodów itp. Zwyczajnie ogłoszenie było uczciwie opisane bez ściemy że wszystko jest cacy itp. Cena wywoławcza 37 tys. Więcej info lub zdjęcia na PW. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 17, 2012 widze ze cena SC idzie w gore to dobrze 37 tys za wzglednie bardzo dobry motocykl.To ile beda chodzic sztuki bez zadnych chack enginow czy innych tam takich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 17, 2012 ?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Grudzień 18, 2012 widze ze cena SC idzie w gore to dobrze 37 tys za wzglednie bardzo dobry motocykl.To ile beda chodzic sztuki bez zadnych chack enginow czy innych tam takich teoria mowi, ze beda chodzic za tyle, ile ktos za nie bedzie w stanie zaplacic ;) mi pozostaje miec nadzieje, ze bedzie to mniej niz 37tys. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 18, 2012 jak ducati wypusci nowego sc to te pewnie beda szly po cenie zlomu :? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 18, 2012 jak ducati wypusci nowego sc to te pewnie beda szly po cenie zlomu :? nie masz racji, "stare" Sport Classiki będą juz tylko nabierać na wartości i ciesz się z tego ! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Grudzień 18, 2012 ja juz jestem szczesliwy 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Też bym się nie spodziewał, że nagle pójdą w dół :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Grudzień 19, 2012 Myślę, że w najbliższym czasie nie będzie następcy czy jak kto woli nowej odsłony SC tak więc problemu spadku wartosci nie widzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Grudzień 19, 2012 no coz... trzeba bedzie brac wiekszy kredyt... gdybyscie gdzies widzieli czarnego, to biore. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Grudzień 19, 2012 SC z czterozaworowym, ciecza chłodzonym silnikiem???? :shock: Jesli Ducati nie zrobi jakiegoś FinalEdition z silnikiem wiatrem chłodzonym to na nowe wcielenie SC chyba nie ma co liczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redfox 0 Napisano Styczeń 28, 2013 GT 1000 wyceniaja juz na 44 tys zl - ;) motocykl jest jednak nowka sztuka z 2-letnia gwarancja. http://szukaj.pl.mobile.eu/motocykl-ogl ... geNumber=1 Tak na marginesie oferta sprzedazy mojego Sport 1000 mono jest wciaz aktualna :) Sorki za brak znakow diakrytycznych - korzystam z amerykanskiej klawiatury. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
redfox 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 widze ze cena SC idzie w gore to dobrze 37 tys za wzglednie bardzo dobry motocykl.To ile beda chodzic sztuki bez zadnych chack enginow czy innych tam takich Problem z błędem został rozwiązany, motocykl jest zdrowiutki ;) Oferta sprzedaży jest wciąż aktualna, cena praktycznie bez zmiany, natomiast motocykl jest w 100% sprawny bez żadnych "check enginów". Jeśli ktoś szuka Ducati Sport 1000 proszę o kontakt.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach