Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Pedro

co powinno być w tym miejscu [zdjęcie]? uszczelka? MTS 620

Polecane posty

Proszę o pomoc w ustaleniu co powinno się znaleźć w miejscu zaznaczonym na zdjęciach poniżej, czy jakaś uszczelka lub coś w tym rodzaju?

wydaje mi się że nr8 z tej listy http://www.ducatimcparts.com/showAssembly.aspx?ukey_assembly=441916&ukey_make=1051&ukey_model=15309&modelYear=2006&ukey_category=19850&ukey_driveLine=6501&ukey_trimLevel=17971 ale się nie znam :?

czy mogę to gdzieś dostać lub ewentualnie czym to zastąpić. Chodzi o słyszalne "pierdzenie" z tego miejsca z układu wydechowego

Multistrada 620, 2005r.

uszczelka.jpg

uszczelk2.jpg

hmmm...

we wtorek będę dopiero udzielić Ci odpowiedzi na to pytanie

odpowiedzi z autopsji... :D

Tak, nr 8. Metalowa uszczelka w formie pierscienia zagietego na V. Moze ja wydmuchalo... Jak ja rozbieralem swoj uklad to mialem ich tam w srodku ze 3, sprawdz moze masz podobnie i jakas da sie uratowac bo ogolnie te uszczelki sprawiaja wrazenie bardzo solidnych wiec moze tylko pasowanie jest liche...

attachment.php?attachmentid=101622&stc=1&d=1312051302

Tak, nr 8. Metalowa uszczelka w formie pierscienia zagietego na V. Moze ja wydmuchalo... Jak ja rozbieralem swoj uklad to mialem ich tam w srodku ze 3, sprawdz moze masz podobnie i jakas da sie uratowac bo ogolnie te uszczelki sprawiaja wrazenie bardzo solidnych wiec moze tylko pasowanie jest liche...

co znaczy w środku?

Tam jest kołnież na dolnym elemencie kolektora wydechowego i górny wchodzi do wewnątrz na około 40mm. Ta uszczelka jest załozona na mniejszą średnicę i tak wsunieta w kołnież większej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.