krl 0 Napisano Styczeń 30, 2013 Podobno dziś w okolicach Wrocławia było ponad 10°C i widać taka temperatura w styczniu może uderzyć do głowy. Rama do STF-a używana za jedyne 20 tyś/zł :lol: :lol: :lol: http://allegro.pl/ducati-streetfighter- ... ?source=oo O ile pamięć mnie nie zawodzi nowa u dealera kosztuje ok 10 tyś/netto :shock: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 30, 2013 ta jako że używana, a więc sprawdzona i pewna, to i taka cena, po nowej to niewiadomo czego sie spodziewać można :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Styczeń 30, 2013 ale ta ma papiery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Styczeń 31, 2013 Bo to sama rama bez dynama.Moze dlatego ta cena.Polacy umieja robic interesy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 31, 2013 Ja tu widzę błąd w nazwie , rama nie STF tylko WTF :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rostwor 0 Napisano Styczeń 31, 2013 a dokładniej 11.546,55zł :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grants 0 Napisano Styczeń 31, 2013 Jak widzę co się sprzedaje i co ludzie kupują baa.. i są z tego dumni to już mnie nic nie zadziwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach