emvespa 0 Napisano Luty 1, 2013 http://allegro.pl/show_item.php?item=2994092080 na pierwszy rzut oka wyglada ladnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Luty 1, 2013 Gadałem z gościem. Chciałem od niego wydębić wydechy. Nie dało rady. :( Mówi, że jest w takim ładnym stanie, że jak go nie sprzeda to zostawi dla siebie. Myślę, że wart tej ceny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 1, 2013 Myślę, że wart tej ceny ;) A jakiej? Bo to 6000zł to najwyższa oferta w licytacji stoi :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
davidson 1 Napisano Luty 1, 2013 ooo, nie zauważyłem, myślałem, że to "kup teraz" :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Luty 2, 2013 nikt nie licytuje... mi sie podoba bardzo, ale nie mozna miec wszystkiego, co sie czlowiekowi podoba ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 2, 2013 Info od sprzedającego: "Mam dowód wyrejestrowania z UK, tłumaczenie,umowę,kwity serwisowe, książkę serwisową.Cena i tak jest niewygórowana jak na stan, w tym przedziale widziałem tylko jakieś nudne japończyki, nie mam duzego parcia na sprzedaż dlatego z ceny mogę zejść umiarkowanie- za 5800 mogę go sprzedać.Ale trudno rozmawiać o cenie nie widząc sprzętu. Motocykl w zasadzie juz kolekcjonerski.Zdrowy egzemplarz." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducatista Napisano Wrzesień 30, 2013 (edytowany) ...i znów się pojawił ten supersport 750 sprowadzony z UK, teraz sprzedający jest ze SZCZECINA poprzedni właściciel tego moto był z Tomaszowa Mazowieckie aukcja wystawiona za około 5700zł była i nadal do rejestracji oglądałem go w Tomaszowie na wiosnę poprzedni właściciel wspominał że jest problem z nr-em VIN nie zgadzają się z nr na ramie i w dowodzie dlatego go nie mógł zarejestrować... http://allegro.pl/ducati-ss750-nie-monster-trx-rsv-w-pieknym-stanie-i3578895388.html . Edytowano Wrzesień 30, 2013 przez Ducatista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Wrzesień 30, 2013 nie wiem, czy to ten sam, ale szkoda go na customa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ducatista Napisano Wrzesień 30, 2013 tak to jest ten supersport jestem pewien 100% zdjecia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redu 0 Napisano Październik 9, 2013 (edytowany) widzę, że kolega Ducatista z powodu tego że nie chcę mu sprzedać motoru za 6000 robi niezły bajzel.. W każdym razie sztuka naprawdę warta uwagi, nie zapłaciłem za niego 5800 czy coś w tym stylu więc proszę o nie bicie piany w tej kwestii . Fakt , ktoś wypisując papier w UK walnął literówkę ale już to jest wyprostowane dzięki rzeczoznawcy. Motor mogę zarejestrować bez problemu po wpłacie zaliczki, nie robię tego bo nie mam czasu aby nim latać. Motor nie był kupiony w celu pocięcia - jest za ładny aby to robić. Dodatkowo kupiłem teraz nowe paski rozrządu (oryginały) http://mikuni.istore.pl/pl/ducati-ss750.html Proszę również kolegę Ducatistę o NIE ZASYPYWANIE mnie SMSami typu "daje 6tysi i zabieram moto.". lub "w niemczech widziałem takie same za 1500 euro , które z pewnością były sto razy lepiej serwisowane niż ten". nie masz wymaganej przeze mnie kwoty to nazbieraj a do tego czasu się delikatnie mówiąc odpieprz bo nie mam ani czasu ani humoru na rozmowę z takimi ludźmi jak ty.. Edytowano Październik 9, 2013 przez Redu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 9, 2013 Sory za off top - kolego Ducatista , coś często zdarzają Ci się wtopy i bliżej nie określone zagrywki . Jesteśmy tu jak rodzina więc zachowuj się proszę jak przystało . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Październik 9, 2013 namawiam na SSa kolege, Archie moglbys pomoc przekonac Specialsky'ego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach