Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
krl

Pierwsze testy MotoGP w sezonie Sepang 2013

Polecane posty

2006 a 2012 to 6 lat różnicy. Konkurencja poszła do przodu a Ducati nie. Jak Duży przełom technologiczny notuje sie w gp co roku? A w 6 lat? Na tle konkurencji Ducati Anno Domini 2013 to kupa skoro CRT zalabsze o 50koni latają równie szybko albo szybciej jak prototyp.

Wszystko ok, ale jak wytłumaczysz to:

Najlepszy czas w wyścigu:

Casey Stoner AUS Ducati 2m 2.108s (2007)

Tak ze w 2007 na torze panowały takie warunki ktore pozwolily na osiągnięcie takiego czasu.

Zobacz ze były inne opony, inna elektronika, inne warunki pogodowe,

Ile rekordów okrążenia padło w 2012 roku?

Zakładamy sie o espresso ze VR zakończy sezon minimum na 2 miejscu?

Weź pod uwagę ze Rossi dopiero znajduje ustawienia dla litrowej Yamaha podczas gdy JL moze korzystać ze sprawdzonych nastawow. Obawiam sie ze Pedrosa czując za plecami oddech mm znow zacznie zaliczać gleby.

Poza tym zobacz jak wyglądają testy a jak wyścig.

Co do Ducata to w obecnej formie sezon 2014 to beda miejsca 13-15

Poza tym wcale nie byłbym pewny tego 10 miejsca jeżeli czub bedzie dojezdzal. CRT dadzą rade Ducati niestety

Wydaje mi sie ze Ducati wróci z nowym konkurencyjnym motocyklem ktory bedzie nowa konstrukcja choc takie miało byc Ducati w 2012 ale nie stało sie tak.

Mógłbys mi przy okazji przewidzieć jakie czasy zrobi F.A.mily na Sachsenring i Misano :?:

Alez oczywiscie... Czasy takie ze poprawianie je w 2014 :) przy kolejnej wizycie

Zakładamy sie o espresso ze VR zakończy sezon minimum na 2 miejscu?

Weź pod uwagę ze Rossi dopiero znajduje ustawienia dla litrowej Yamaha podczas gdy JL moze korzystać ze sprawdzonych nastawow. Obawiam sie ze Pedrosa czując za plecami oddech mm znow zacznie zaliczać gleby.

Poza tym zobacz jak wyglądają testy a jak wyścig.

Co do Ducata to w obecnej formie sezon 2014 to beda miejsca 13-15

Poza tym wcale nie byłbym pewny tego 10 miejsca jeżeli czub bedzie dojezdzal. CRT dadzą rade Ducati niestety

Wydaje mi sie ze Ducati wróci z nowym konkurencyjnym motocyklem ktory bedzie nowa konstrukcja choc takie miało byc Ducati w 2012 ale nie stało sie tak.

Mógłbys mi przy okazji przewidzieć jakie czasy zrobi F.A.mily na Sachsenring i Misano :?:

Alez oczywiscie... Czasy takie ze poprawianie je w 2014 :) przy kolejnej wizycie

Trzymam za słowo...............

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.