Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
johnnydicky

1098 czy 1098s?

Polecane posty

W dokumentach mam 1098s jednak po sprawdzeniu wersji na wikipedii nie mam ani zawieszenia oglins tylko showa ani nawet nzklejek 1098s ma owiewkach tylko 1098! Co sadzicie? Motors jest ze szwajcarii!

krl    0

Tak, przychylam się do wypowiedzi Białego to 1098 S bez S.

A kute felgi są?, czerwona rama?

No i masz babo placek. Trzeba bylo sie zapytac nim kupiles i zaplaciles za zwykla 1098 tyle co za s-ke :thumbdown:

Lub masz 1098s ale po niezlym dzwonie i wszystkie czesci charakterystyczne z s-ki zostaly naprawione czesciami od zwyklej :roll:

krl    0

Wklej fotki, zobaczymy co w ramie piszczy ;)

krl    0

Tak więc 1098 bez "S" choć może okazać się po winie, że z fabryki wyjechała jako S-ka

Jeżeli jest z USA to często zdarza się, że przed wysłaniem zdejmują to co wartościowe gorzej jak okaże się, że ewentualnym powodem był dzwon.

Trzeba jednak być dobrej myśli - warto tez podjechać dla pewności do serwisu by spokojnie i rzeczowo obejrzeli Dusię.

Albo papier od innego motocykla ;)

Ale nie przejmuj się, u mnie w dowodzie rejestracyjnym brak literki, a w poprzednim (przed przerejestrowaniem) była, po prostu panu w urzędzie się zapomniało. Może przy rejestracji Twojego ktoś zajrzał w katalog i oznaczenie modelu tylko z "s" znalazł, to i takie wpisał.

Pzdr

Trzeba było zostać przy r6, kupiłeś dukata i już jest problem. Koledzy w powitalni nie ostrzegali? ("nie kupuj ducati")

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.