Pablo 0 Napisano Luty 25, 2013 Dziś rano Carlos opuścił szpital w Melbourne . Trafił tam wczoraj z podejrzeniem wstrząśnienia mózgu kiedy to zderzył się z Marco Melandrim . Jak sam mówi , nie pamięta nic wypadku ale na szczęście jest w pełni zdrowia i zobaczymy go w następnej rundzie 14 kwietnia na Motorland Aragon :D . Szczęścia życzę panie Checa :thumbup: Kamień z serca... :) mam nadzieję, że to koniec przykrych zdarzeń. Forza Carlos ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwapro 0 Napisano Luty 25, 2013 Nieciekawie wyglądał wypadek w tv, tym bardziej, że niewiele wiadomo było o stanie Carlosa. A tu jeszcze dziś info http://www.scigacz.pl/Melandri,Potrakto ... 20313.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasper 0 Napisano Luty 25, 2013 Pochwała ustna dla Melandriego za reakcję po wypadku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 26, 2013 Pochwała ustna dla Melandriego za reakcję po wypadku. Szczerze powiedziawszy zachował się bardzo ludzko ale nierozsądnie - wg obowiązujących przepisów i zasad powinien jak najszybciej zejść z trajektorii ewentualnie następnych którzy mogli zrobić tam "fikoła" (np gdyby na torze był rozlany olej itp). Od pomocy medycznej jest obsługa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Luty 26, 2013 Zachował sie mega po ludzku choc wbrew przepisom. Patrząc na reakcje stewardow zrobił to co należało. Nie wiem czy zwrociliscie uwagę na brak "drastycznych" powtórek z wypadków. Dla mnie na plus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwapro 0 Napisano Marzec 1, 2013 Zachował sie mega po ludzku choc wbrew przepisom. Patrząc na reakcje stewardow zrobił to co należało. Nie wiem czy zwrociliscie uwagę na brak "drastycznych" powtórek z wypadków. Dla mnie na plus. Właśnie zwróciłem, ale przydałby się choć pasek na dole typu "rider ok" czy "taken to hospital" jak w MotoGP. Trochę się martwiłem o Carlosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TEDDY 0 Napisano Marzec 9, 2013 a tak sie cieszyłem ze po testach wszystko idzie ok, potem pole position i dzwon w zawodach a jak patrzyem ze Checa sie nie rusza to mnie zamurowało..finalnie super ze wszystko OK //trzymam kciuki za Ducati i Carlosa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwapro 0 Napisano Marzec 12, 2013 Carlos i jego stopa dochodzą do siebie po upadku w Australii - foto z twittera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Marzec 12, 2013 Carlos i jego stopa dochodzą do siebie po upadku w Australii - foto z twittera. Dokładnie tak wygląda moja stopa po wizycie w Ledenon - oznacza to, że ja i Carlos to ta sama liga ;) :lol: Zakładam sobie twittera :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach