Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Alfone

ST 4 Olkusz

Polecane posty

jakiś czas wisi

miałem gdzieś dokładne foty tego St-ka jak znajde do wrzuce, szału nie robi praktycznie cały do malowania klamka połamana lusterka od innego ST nawet tylna lampa przerysowana

Co Cie tak na ST zaciąga Tomaszu? :lol: Dobrze bo w tym roku pojedziemy na Węgierski desmomeeting ;) a takim ST to komfortowo jak limuzyną ;)

Muminek (Krzysiek) ma ST2 do sprzedania ! Pewne moto za kwotę, jaką byś poniósł kupując tego ;)

viewtopic.php?f=76&t=10826

Ewentualnie z kuframi piękne ST4 od Darka z motomaniax :) to bym brał bez dwóch zdań... Więc zastanów się nad tym...

http://allegro.pl/ducati-st4s-st4-s-i3031053684.html

Chłopaki trzasną Ci przegląd i będziesz miał z głowy na kilka tysięcy ;)

ten Muminka tak mi się podoba że mój czerwony też jest do wzięcia (naturalnie odpowiednio taniej bo stan znacznie odbiega :( ) bo chętnie bym na żółtka zmienił :D

proszę uprzejmie - (pod ręko tylko z komórki miałem sorry) ew dalsze info (jak na spowiedzi ;) ) na pw. gdyby nie Muminkowy to nie przysżłoby mi do głowy zmieniać ale ideał to to nie jest i wszystko chętnie opowiem :D - używam DOSŁOWNIE na codzień

post-1702-1366039169,399_thumb.jpg

proszę uprzejmie

Co Ty chcesz - z Twojego też można zrobić "cukierka" ze wszystkimi dodatkami i ulepszeniami ;)

ale nie będzie żółty Darku :) - sam pamiętasz że byłem u ciebie z zamówieniem na żółte ST2 przed zakupem tego :D

ale nie będzie żółty Darku :) - sam pamiętasz że byłem u ciebie z zamówieniem na żółte ST2 przed zakupem tego :D

Nic tylko przelakierować własnego! 8-)

Nic tylko przelakierować własnego! 8-)

Muminkowy już sprzedany (akurat zdążyłem podjechać nowego właściciela poznać jak dogadali się :) ) więc kto wie czy nie będzie trzeba przemalować ;)

a poważniej - czerwony jednak zostaje więc u mnie 8-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.