Alfone 0 Napisano Luty 27, 2013 Witajcie, czy ktoś z forumowiczów wie plus minus jak długo ten STek wisi na allegro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Luty 27, 2013 Niedługo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Luty 27, 2013 jakiś czas wisi miałem gdzieś dokładne foty tego St-ka jak znajde do wrzuce, szału nie robi praktycznie cały do malowania klamka połamana lusterka od innego ST nawet tylna lampa przerysowana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 27, 2013 Co Cie tak na ST zaciąga Tomaszu? :lol: Dobrze bo w tym roku pojedziemy na Węgierski desmomeeting ;) a takim ST to komfortowo jak limuzyną ;) Muminek (Krzysiek) ma ST2 do sprzedania ! Pewne moto za kwotę, jaką byś poniósł kupując tego ;) viewtopic.php?f=76&t=10826 Ewentualnie z kuframi piękne ST4 od Darka z motomaniax :) to bym brał bez dwóch zdań... Więc zastanów się nad tym... http://allegro.pl/ducati-st4s-st4-s-i3031053684.html Chłopaki trzasną Ci przegląd i będziesz miał z głowy na kilka tysięcy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip3r 0 Napisano Luty 27, 2013 ten Muminka tak mi się podoba że mój czerwony też jest do wzięcia (naturalnie odpowiednio taniej bo stan znacznie odbiega :( ) bo chętnie bym na żółtka zmienił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ropuch15 0 Napisano Luty 27, 2013 daj foty tego czerwonego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip3r 0 Napisano Luty 27, 2013 proszę uprzejmie - (pod ręko tylko z komórki miałem sorry) ew dalsze info (jak na spowiedzi ;) ) na pw. gdyby nie Muminkowy to nie przysżłoby mi do głowy zmieniać ale ideał to to nie jest i wszystko chętnie opowiem :D - używam DOSŁOWNIE na codzień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 27, 2013 proszę uprzejmie Co Ty chcesz - z Twojego też można zrobić "cukierka" ze wszystkimi dodatkami i ulepszeniami ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip3r 0 Napisano Luty 27, 2013 ale nie będzie żółty Darku :) - sam pamiętasz że byłem u ciebie z zamówieniem na żółte ST2 przed zakupem tego :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 27, 2013 ale nie będzie żółty Darku :) - sam pamiętasz że byłem u ciebie z zamówieniem na żółte ST2 przed zakupem tego :D Nic tylko przelakierować własnego! 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vip3r 0 Napisano Marzec 6, 2013 ale nie będzie żółty Darku :) - sam pamiętasz że byłem u ciebie z zamówieniem na żółte ST2 przed zakupem tego :D Nic tylko przelakierować własnego! 8-) Muminkowy już sprzedany (akurat zdążyłem podjechać nowego właściciela poznać jak dogadali się :) ) więc kto wie czy nie będzie trzeba przemalować ;) a poważniej - czerwony jednak zostaje więc u mnie 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach