miki 19 Napisano Styczeń 25, 2015 a nie próbowałeś się z kontaktować z serwisami bezpośrednimi jak Ducati Niemcy lub Czechy, a nie przez importera który jest w naszym kraju. Ja w Hipku miałem usterkię naprawa tak na 600 -800 euro (trochę z mojej winy) było kilka miesięcy po gwarancji. Stenkali naprawili na gwarancji. Tylko muszę zaznaczyć że motocykl był stale serwisowany i kupiony w ducati Berlin lub serwisowany D. München Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Styczeń 25, 2015 Ale chyba nie bedzie to ok 10 kola, jak przewidywales. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek G 14 Napisano Luty 12, 2015 Bez paniki! Ja w tamtym sezonie robiłem głowicę w BB. Na początku zkroili mnie 4200 ale po 2 tygodniach oddali 2000 za części. MTS z 2011 po gwarancji. Tyle że serwisowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Luty 12, 2015 Moje serwisowane, mega regularnie, wszystkie serwisy w BB Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek G 14 Napisano Luty 13, 2015 pogadaj z Jarkiem. Mi załatwili sprawę idealnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Luty 13, 2015 Chyba da się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Luty 13, 2015 pewnie że się da, tylko takie sprawy nie załatwia się na forum. Jak się servisuje na bieżacą (czytaj serwis ma z klienta profity) to można dużo załatwić w sytuacjach dyskusyjnych. To jest właśnie plus ASO. Już nie raz miałem podobne sytuacje z autem i ale tak jak pisałem z poprzednim hipkiem gdzie została zaoszczędzona spora kwota dzięki życzliwości ASO. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Marzec 4, 2015 jutro odbieram moto! szczeguły jutro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 4, 2015 jutro odbieram moto! szczeguły jutro :) w takim razie trzymam kciuki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mrymek 0 Napisano Marzec 4, 2015 Oby było dobrze i korzystnie dla Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 4, 2015 Ja też 3mam kciuki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 4, 2015 OJOJOJOJO.....cekom! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 4, 2015 kilka dni temu byłem w Bielsku i widziałem, że Bella Tomasza jest już gotowa, a to najważniejsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek G 14 Napisano Marzec 5, 2015 jutro odbieram moto! szczeguły jutro :) i jak poszło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 5, 2015 TMSA, pijesz espresso przy swojej kochanej......sprawnej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Marzec 5, 2015 TMSA, pijesz espresso przy swojej kochanej......sprawnej?Taaaak..... sprawna jest!!! Kawy niestety w życiu nie wypiłem, ale single-malt w szklaneczce jest,Moto odebrane, małe poprawki są niestety niezbędne, ale mimo lekkiego opadu śniegu śmignołem jakieś 70 km :) :D jeżeli chodzi o sprawy finansowe to DUCATI BIELSKO stanęło na wysokości zadania i krzywdy nie ma, przelew już poszedł, natomiast Bologna się wypieła, ale takie życie, chyba kupie sobie SCRAMBLERA dla utulenia żalu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 5, 2015 Jesteś niemożliwy. Znam aure dzisiaj u nas 70 km fiu fiu fiu. Do zobaczenia .....se 70 przejechał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Marzec 5, 2015 Franz, naprawde dobra przycepność była! no moze jestem trocę popierdo..ny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 5, 2015 Taaaaaaaaaaaaaaaaa...........................ja cie, ale jaja! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 5, 2015 dobra wiadomość i cieszę się, że DBB pomimo odmowy Bolonii, potraktowało Cię jak na Ducatisti przystało. Niedługo będziemy testować nową głowicę na Sardynii... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmsa 0 Napisano Marzec 5, 2015 Dzięki Pablo, mam nadzieję że druga nie pęknie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 5, 2015 Dzięki Pablo, mam nadzieję że druga nie pęknie ;) Nie pęknie, Jarek mówił że drugą też sprawdzili i wszystko jest git ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 5, 2015 Super że się dogadaliście. Jednak trochę smutne że Bolonia się wypięła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 6, 2015 Brawa dla DUCATI BB! Porządna firma! :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Marzec 6, 2015 Tak buduje się bezcenną wartość marki - brawo DBB. Tmsa cieszę się z takiego zakończenia sprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach