Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
plpt

Biznes jest biznes

Polecane posty

Po pierwsze dostał nowiutkie opony i osłonę sprzęgła która kosztuje po drugie chetnemu do zakupu wypada coś opuścić przy negocjacjach a po trzecie jestem nim zachwycony i gdyby nie to ze potrzebuję gotówki to bym nie sprzedawał więc nie będę się go pozbywał na siłę za parę groszy. Za drogo - proponuję szukać tam gdzie taniej. Cieszę się tylko, ze nie oglaszalem na forum tak jak mi radził właśnie poprzedni właściciel - już widzę co by się działo - " jak tak to nie pisał dopiero jak chce sprzedać" . A w ogole jak ktoś jest chetny to zapraszam do kontaktu a jeśli ktoś uważa , ze zrobiłem na tym świetny interes to niech sam kupuje i sprzedaje drożej - nic prostszego.

Się łeza w oku kręci ;-) Proponuję wystawić na zagranicznym ebejcu - u "nas" sprzedają się tylko czerwone ;)

Po pierwsze dostał nowiutkie opony i osłonę sprzęgła która kosztuje po drugie chetnemu do zakupu wypada coś opuścić przy negocjacjach a po trzecie jestem nim zachwycony i gdyby nie to ze potrzebuję gotówki to bym nie sprzedawał więc nie będę się go pozbywał na siłę za parę groszy. Za drogo - proponuję szukać tam gdzie taniej. Cieszę się tylko, ze nie oglaszalem na forum tak jak mi radził właśnie poprzedni właściciel - już widzę co by się działo - " jak tak to nie pisał dopiero jak chce sprzedać" . A w ogole jak ktoś jest chetny to zapraszam do kontaktu a jeśli ktoś uważa , ze zrobiłem na tym świetny interes to niech sam kupuje i sprzedaje drożej - nic prostszego.

burki... Wiosna idzie zluzuj gumę :)

zobacz, że wszyscy piszą tu w żartach o czym świadczą uśmiechy.

A poprzedni właściciel chyba zdaje sobie dobrze sprawę, że najlepszym miejscem na sprzedaż Ducati, jest forum. Co nie :lol:

fajny sprzęt, wart tyle ile ktoś za niego będzie chciał zapłacić.

powodzenia

No no, w kraju ludzi bez polotu ciężko sprzedać oryginalną maszynę.

Może okleina pseudocarbonowa by pomogła, albo pilnikiem gdzieś dziurę wypiłować, to się ludziom podoba, a nie jakieś doposażone, nieszablonowe projekty...

A już nie daj boże zachcieć adekwatnych pieniędzy, zresztą tytuł wątku doskonale to obrazuje.

sprzet robi niesamowite wrazenie... gdybym wiedzial, ze jest na sprzedaz ogladajac monstera, pewnie wyjechalbym na nim.

Tylko żałuję, że nie wystawiłem za 50tys - to by był dopiero biznes :D zmarnowałem taką okazję :lol: a i chyba muszę dopisać w ogłoszeniu, że go kupiłem pod Warszawą bo to widzę bardzo ważna informacja jest :lol:

i chyba muszę dopisać w ogłoszeniu, że go kupiłem pod Warszawą bo to widzę bardzo ważna informacja jest :lol:

No właśnie to jest jedna rzecz która mnie nurtuje - plpt, możesz rozwinąć myśl?

Czy kasa jest adekwatna ocenia raczej rynek, a nie mechanik byłego właściciela. No chyba że sam go kupi "za adekwatną cenę" :lol:

Czy kasa jest adekwatna ocenia raczej rynek

No właśnie. Tylko dlaczego próbujesz robić to Ty?

Jakaś dyskusja z d u p y... Coś jest warte tyle ile ktoś jest w stanie za to zapłacić.

Taaaak i jak to się mówi - nikt Ci tego co włożyłeś nie zwróci w cenie... przykra rynkowa prawda. Choć ja rozumiem, że nikt nie chce być stratny.

Popatrzą na rocznik, popatrzą ile stoją inne egzemplarze i wsio Twoje wymiany będą mieli gdzieś.

Sprzęt jest tyle wart ile ktoś jest gotowy za niego dać - nie tak to szło? :D

Kiedy Musieli wystawił cenę szczęka mi opadła , było tanio i okazyjnie i wielkie szczęście miał ten co kupił :thumbup: W tej chwili cena za 996 co najmniej normalna , co Cię plpt boli ile gość zarobi . Bzdurna dyskusja , wkurzają mnie docinki tego typu , Tobie nikt do interesów się nie wp....a. Różne sytuacje ludzie w życiu mają i czasami trzeba się pozbyć ukochanej zabawki zanim się nią człowiek nacieszy :evil:

Kiedy Musieli wystawił cenę szczęka mi opadła , było tanio i okazyjnie i wielkie szczęście miał ten co kupił :thumbup: W tej chwili cena za 996 co najmniej normalna , co Cię plpt boli ile gość zarobi . Bzdurna dyskusja , wkurzają mnie docinki tego typu , Tobie nikt do interesów się nie wp....a. Różne sytuacje ludzie w życiu mają i czasami trzeba się pozbyć ukochanej zabawki zanim się nią człowiek nacieszy :evil:

Nie spinaj ;) Każdy pamięta, jak darek wystawił swoje 996 z świetną ( bo szybko poszedł ) ceną. Nie wiem skąd teza że mnie boli że ktoś chce zarobić - w szczególności że wszystko tutaj piszemy z lekkim przymrużeniem oka ;)

Koniec tematu, bo znowu zaczną się wywody od druciarstwa po rizome.

A ja nie rozumię o jaki "biznes" Ci chodzi. Cena wynika z tego co zapłaciłem i co dołożyłem i uważam, że jest uczciwa tym bardziej, że nie wykluczam negocjacji. Nie urodziłem się dziś i wiem, że nikogo nie obchodzi kto ile w co zainwestował, choć nie do końca bo ja np jestem taki głupi, że zazwyczaj kupuje drożej niż "rynkowa cena" za to w odpowiednim stanie i chociaż zawsze potem przy sprzedaży tracę to jakoś nie żałuję. Ja nikogo do kupna nie zmuszam i za grosze tez nie oddam bo na chlebuś i masełko jeszcze mam. Śmieszy mnie takie jojkanie i nie wiem czemu miał służyć ten wątek. Zareklamowaniu mojej aukcji na forum? - jeśli tak to dziękuję.

A ja nie rozumię o jaki "biznes" Ci chodzi. Cena wynika z tego co zapłaciłem i co dołożyłem i uważam, że jest uczciwa tym bardziej, że nie wykluczam negocjacji. Nie urodziłem się dziś i wiem, że nikogo nie obchodzi kto ile w co zainwestował, choć nie do końca bo ja np jestem taki głupi, że zazwyczaj kupuje drożej niż "rynkowa cena" za to w odpowiednim stanie i chociaż zawsze potem przy sprzedaży tracę to jakoś nie żałuję. Ja nikogo do kupna nie zmuszam i za grosze tez nie oddam bo na chlebuś i masełko jeszcze mam. Śmieszy mnie takie jojkanie i nie wiem czemu miał służyć ten wątek. Zareklamowaniu mojej aukcji na forum? - jeśli tak to dziękuję.

spójrz pozytywnie - przynajmiej temat na topie pozostaje :D

a moto - bardzo ładne - jakbym miał lepsze warunki to chętnie bym sobie postawił chociaż w pokoju żeby patrzeć 8-)

a co do porównań do innych 996 to chyba nawete nie ma z czym aktualnie

a co do porównań do innych 996 to chyba nawete nie ma z czym aktualnie

Tylko przyjedz na meeting , już ja Ci dam :lol: ;)

Kończmy offtop

chodzilo mi o oferty/aukcje - nie widzę innych w PL aktualnie - ale swoję drogą w tym roku zamierzam nadrobić zaległości i poznać Was lepiej przy jakiejś okazji :) - over&out - koniec off topu :)

moto fajne

no to koniec bicia piany

magda

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.