Redjasper 53 Napisano Marzec 10, 2013 Opony pod względem bieżnika są w dobrym stanie - jedyny mankament to ich wiek, ponieważ są to oryginalne opony, na których wyjechał mój monster z fabryki w 2006 roku. Ja zmieniłem opony na nowe, ale może komuś się przydadzą. Nie wiem ile takie opony mogą kosztować, dlatego podaje kwotę zgodnie w regulaminie działu ok. 200-300 zł plus transport. Cena oczywiście do dyskusji z uwagi na brak mojej wiedzy jeśli chodzi o koszt takich używanych opon. Jeśli zainteresowany tymi oponami to pisz bądź dzwoń [email protected] 506 879 631 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
picek 38 Napisano Marzec 10, 2013 Wezmę je. zastanów się ile "dukatów" mam ci wysłać. Może 300zł razem z czujnikiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Marzec 11, 2013 picek napisałem Ci wiadomość - czujnik starszy ze śrubkami właśnie wysłany do pierwszego chętnego. Drugi ten nowszy, który pasuje do mojego monstera zachowuje na gorsze czasy :) Co do opon to dochodzi jeszcze kwestia transportu. Najlepiej jakby osoba, która chce kupić opony sama zamówiła kuriera - ja po prostu oddaje w jego ręce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach