Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
1jabartoldi

numer części lampa w MTS 1000 i 620 DS

Polecane posty

Pytanie:

mam fiszkę do 1000 ds, nie mam do 620'tki. Czy ktoś z kolegów/żanek ma może takową i mógłby sprawdzić czy lampa kpl. jest kompatybilna tu i tu?

Numer części dla MTS 1000 DS to 520.1.001.A

Bartek

Pytanie:

mam fiszkę do 1000 ds, nie mam do 620'tki. Czy ktoś z kolegów/żanek ma może takową i mógłby sprawdzić czy lampa kpl. jest kompatybilna tu i tu?

Numer części dla MTS 1000 DS to 520.1.001.A

Bartek

Lampy są prawie takie same. Różnią się elektryką, regulacją wysokości światła. 620 zamiast silniczka ma kołek. Inne są kabelki w środku. Da się to przełożyć. Co konkretnie potrzebujesz bo mam taką lampe w częściach. Niestety odbłyśnik od długich jest w kiepskim stanie i obudowa ma powiercone otwory na kable od HID. Nie mam też silniczka i wiązki/gniazda.

Mam uszkodzoną pokrywę, mocowanie dolnego zapięcia jedno ucho nie istnieje, dospawane mocowania. Lusto, szkło, silnik oki, działający.

Bartek

numer lampy to 520.1.001.2A

Mam uszkodzoną pokrywę, mocowanie dolnego zapięcia jedno ucho nie istnieje, dospawane mocowania. Lusto, szkło, silnik oki, działający.

Bartek

numer lampy to 520.1.001.2A

Jak dasz rade rozkleić, połączyć szkło z resztą i wsadzić swoją reszte to moje części się do tego nadają. Wszystkie uchwyty i mocowania oraz klapka są nienaruszone. Całą lampę wymieniłem z powodu kiepskiego odbłyśnika długich i przepalonych kabli.

Da sie rozkleic takie lampy, robiłem to kiedyś w samochodowej, jak wsadzalem soczewki, klej puszcza w temp. Ok 50'c generalnie gorąca woda, puszcza znaczy robi sie bardzo plastyczny i miękki, można wtedy delikatnie ale silowo ją rozklejac... Uwaga na zatrzaski...

krupin 99 jesteś wielki!

paczka właśnie doszła, muszę się zmobilizować w weekend i poprzekładać lampiszona:-)

Bardzo dziękuję.

Bartek

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.