dzejkob 0 Napisano Marzec 10, 2013 Witam serdecznie niestety musze sprzedac Ducati Monster 750 z 2001. Jesli ktos zainteresowany prosze o kontakt. regulamin wymaga CENY :evil: zostawiam na 24 godz. - potem kosz magda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 10, 2013 jaka cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 10, 2013 bartekpartek pewnie będzie zainteresowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzejkob 0 Napisano Marzec 11, 2013 cena dnia: 10500 zł stan ogolny wg mnie jest dobry, mam go ponad 3 lata, nowa tylna opona, nie wiem czy po zimie odpali bo chyba akumulator padl, ale to drobiazg. Byl jeszcze wyciek z gara, pokazywale na forum, ale nie zostalo to zrobione. Jakby cos 501-075-933 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Marzec 12, 2013 nie wiem czy po zimie odpali bo chyba akumulator padl, ale to drobiazg. Pamietam akcję z prostownikiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dzejkob 0 Napisano Marzec 12, 2013 dawne czasy :-) teraz juz jest lepiej, ostatnio nic nie spalilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach