Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Gość

MONSTER 620 i e podbno NIE KATOWANY HAHAHA...

Polecane posty

I jest git. Na video widać, że sprzęt pali, jeździ i ma się dobrze ;) Materiał dowodowy co do zużycia starych opon jest również, więc sprzedawca wiarygodny, widać, że nic nie ukrywa :) .

Gość   
Gość

...zwłaszcza pali lacza i że tylko pali w weekendy a na co dzień stoi w akwarium by się nie kurzył bo mało używany... :roll: :lol: ;)

po 1:

Ta oferta jest już nieaktualna

Dane sprzedającego nie są już publikowane

Jedna oferta z Koszalina, druga z Rybnika - więc jaki jest powód tego podniecenia ?

po 2.

Ten Monster należał do sympatyka i został kupiony przez obecnego sympatyka, który jest bardzo zadowolony, więc może nie wyśmiewaj za bardzo jeśli nie znasz sprawy.

A czy ten od hmera, którym aktualnie jeździ morham, nie jest czasem innym motocyklem niż podajesz "po modyfikacjach" ?

Mi się wydaje że to 2 różne motocykle - o samym fakcie że morham jest z południa polski a nie z koszalina, do tego tego inaczej idą trytrytki na ramie, hmer miał odemnie paski flennora a nie gates, matowy vs błyszczący bak, kierunki, a tak poza tym ja wymieniałem w hmera monsterze paski i miałem okazję się nim pokulać i wg. mnie był w świetnym stanie, a jeśli takie palenie gumy zniszczy monstera 620, to kiepsko w bolonii z inżynierią stoją... Nie mówiąc o tym, że jak mu się nudziło to zajechał na Hel (ze śląska) i z powrotem bez zająknięcia - co niestety nie jest takie oczywiste w przypadku ducati ;)

ten od hmera, którym aktualnie jeździ morham

Oczywiście - to właśnie mam na myśli.

To ten z białym zadupkiem

Ale skoro Ducatista lubi archeologię i nieaktualnych ogłoszeń robi przestrogi, to już Jego sprawa... ;) :D

Normalnie jeżdżę złomem :P z tego by wynikało.

Kolega Ducatista chyba się z kwestii researchu powinien podszkolić bo zdecydowanie mu to nie idzie.

A filmik hmera mi hahahaha db robił w zimę :D Mogłem sobie popatrzeć jak moja dziunia jeździ :)

P.S. Mój Monsterek ma się dobrze - właśnie czekam aż wróci z przeglądu 30k :)

A filmik hmera mi hahahaha db robił w zimę :D Mogłem sobie popatrzeć jak moja dziunia jeździ :)

Kat morderca :lol:

Powinieneś morham dumnie kontynuować tradycję - w końcu nasze duki lubią być chłostane :twisted:

Jak to aktualnie jeździ Morham?

Przecież śnieg leży :shock:

Kat morderca :lol:

Powinieneś morham dumnie kontynuować tradycję - w końcu nasze duki lubią być chłostane :twisted:

Kiedy ja nie umiem :D Tak se jeżdżę :D i jeżdżę i jakoś popsuć się nie chce :D Co to za Ducati? Już zaczynam myśleć, że to jakiś zamaskowany japoniec ;)

Jak to aktualnie jeździ Morham?

Przecież śnieg leży :shock:

No teraz to stoi w sumie w Ducati BB i czeka aż się autko zwolni by wrócił do garażu i czekał na wiosnę bo przygotowania do otwarcia w KRK wymagają obecności fury.

Wyraziłem się nieprecyzyjnie.

A, że pogoda jest jaka jest to jakoś specjalnie nie cierpię z tego powodu :)

Gość   
Gość

....nie no dajcie panowie na luz tak mnie natknęło przez przypadek przeglądając filmy na YT i znalazłem tego monsterka bo też go miałem wziąć przed zakupem swojego 696 a właściciel zarzekał się że moto mało śmigane i tylko w weekendy i że opona oryginalna jeszcze :lol: i dlatego też do tego filmiku dodałem nie aktualny już link do strony ze sprzedażą tego dukata heh ;) ,ale jeśli uraziłem obecnego posiadacza tego sprzętu to sorry :roll:

kończymy bajkopisarstwo

zamykam

magda

mimo, że to PW, to uważam za stosowne podać do publicznej wiadomości, jako sprostowanie i...przestrogę przed zbyt "szybkim" ocenom ogłoszeń.

zdanie na ten temat każdy powinien wyrobić sobie sam.

a Ducatista...

Piszę w sprawie posta viewtopic.php?p=109727#p109727

Monster z ogłoszenia na tablicy, który podała osoba zakładająca posta należy do mnie i nie był katowany!

Archiwalne ogłoszenie było z Rybnika - w tej chwili moto Morhama, mój jest z Koszalina.

Powód sprzedaży mojej maszyny jest tutaj

http://forum.docpoland.com/viewtopic.php?f=76&t=10516

Proszę o sprostowanie na forum bądź usunięcie posta ponieważ ktoś nabruździł i zrobił mi złą reklamę na forum!

pzdr,

tomek

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.