Antonio 0 Napisano Marzec 13, 2013 Witam proszę o pomoc, opinie porady trafiło mi się ducati za bardzo małe pieniądze 400 euro sport 620 z 2001 roku z niewielkim przebiegiem ok 6 tys km motocykl był eksploatowany tylko przez 4-5 lat od zakupu tylko w wakacje na małej wyspie pod Neapolem, od 7 lat stoi prosze o rade, opinie i to co mnie może spotkać kiedy go kupie nadmieniam ze to moto ma być dla syna, Pozdrawiam czekam na rady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Marzec 14, 2013 Brać, nie zastanawiać się ;-) Przy takiej cenie zakupu co by nie było to warto! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Napisano Marzec 24, 2013 Witam , mam pytanie, gdzie sport 620 ma tabliczkę znamionową ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 24, 2013 Podejrzewam, że dokładnie tam, gdzie ss750 :D Szukałeś ?? Raczej nie... :cry: Więc podaję na tacy pod sam nos: http://forum.docpoland.com/viewforum.php?f=139 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 24, 2013 Za takie pieniadze to sam bym bral w ciemno :) Nawet zeby miec sobie przy czym podłubac jak moj monster bedzie (Biały, uwaga! :D ) skończony :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Marzec 24, 2013 moj monster bedzie (Biały, uwaga! :D ) skończony :) "To se ne da Pane Havranek !" - ZAWSZE znajdzie się coś, co można zmienić, wymienić, poprawić, przerobić ;) :lol: Ale życzę Ci, żeby Twój był skończony. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Marzec 24, 2013 Oczywiscie, ze nie bedzie... im dluzej go mam tym wiecej chce przy nim zrobic :P Az strach pomyslec co bedzie mi chodzilo po glowie za rok! Wymiana silnika na 1098? Przerobka na Desmodue RR ? :) Nie mniej jednak, taki SS "do dlubania przy" bylby niezmiernie fajna rzecza. Jak sie kolega Antonio waha czy go kupic za taka cene, to ja go chce! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Napisano Marzec 24, 2013 Podejrzewam, że dokładnie tam, gdzie ss750 :D Szukałeś ?? Raczej nie... :cry: Więc podaję na tacy pod sam nos: http://forum.docpoland.com/viewforum.php?f=139 Dzieki znalazłem, Co do motocykla to trochę sprostowań, bo informacje o moto do momentu zakupu były nie precyzyjne! wiec motocykl kupiłem za 500 euro , z 2003 roku pierwsza rejestracja 2004 z przebiegiem 9 tys km 500 euro to atrakcyjna cena , ale , ale przekonałem się ze równowaga w kosmosie musi być! kiedy go wczoraj przywiozłem zrobiłem kilka zdjęć i mojego iPhone położyłem na dachu mojego auta , zapomniałem i odjechałem po ok pol godziny wróciłem i 2 krotnie szukałem nie znalazłem , bateria była na granicy wyczerpania podczas robienia zdjęć , i straciłem tel, Czyż bym się zakochał w ducati ? przestał racjonalnie i trzeźwo myśleć ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Marzec 25, 2013 Jeżeli to nowy iphone to pewnie kosztował więcej niż ten Ducat :D Ale za taką ceną - ekstra - nawet jakby miał stać do remontu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Antonio 0 Napisano Kwiecień 4, 2013 Mam pytanie, gdzie mogę obszyć ładnie siedzenie? jakieś propozycje, dzięki z góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Misiek 0 Napisano Kwiecień 4, 2013 http://werson.waw.pl/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 5, 2013 We Wro tez mamy jednego obszwacza, u ktorego robilem kanape kiedys - jest nawet w galerii :) http://www.tapicerstwo.wroclaw.pl/galeria.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karrol96 Napisano Lipiec 3, 2014 Nie chciałem zakładać nowego tematu, a potrzebuję szybkiej odpowiedzi. Mam okazję nabyć srebrne Ducati 620 S z rocznika 2003. Wszystko wygląda ok, tylko jest to wersja z półowiewką, a ja poszukuję (zakochałem się) w wersji "full fairing". Stąd moje pytanie czy gdybym kupił pełną owiewkę, to dałbym radę ją bez żadnych kombinacji założyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Lipiec 4, 2014 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach