Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Edyta

Monster 696 z Kalisza. Ktokolwiek widział i cokolwiek wie?

Polecane posty

Ogłoszenie niestety się skończyło ale zamieszczę zdjęcia i treść. Może coś mi podpowiecie, proszę.

Rok produkcji: 2009 Pojemność silnika: 501 - 750ccm

Rodzaj paliwa: benzyna Rodzaj napędu: łańcuch

Kolor: Czarny Stan: Używany

Uszkodzony: Nie

Wyposażenie: Elektryczny starter,

Informacje dodatkowe: Sprowadzony,

Motocykl sprowadzony z Francji.Wystawiam fakturę marżę.Posiadam inne w ofercie-SUZUKI GSR 600 ,Suzuki GSXF 750,APRILIA RS 50 2010r,HONDA HORNET 600 2005r HONDA CBF 125 2012r YAMAHA FZ8 2012r.Lokalizacja Kalisz wielkopolska.Kontakt [email protected] tel 601 30 85 48

ducati-monster-696-nie-z750-i3119287747.html

Masz to oko Janku.

<font color='red'>[desmo]</font>-tycznie coś tam jest.

Jeśli tylko filtr, to chyba nie ma tragedii.

Pytanie namber tu ...

Jaki był powód: wyciąganie silnika i rzucanie nim o podłogę, czy przejeżdżanie przez wysokie krawężniki, tudzież "łubu dubu, łubu dubu niech żyje..."( nie ten film hahahahahhahaha :mrgreen: ), czy nieumiejętne podpieranie w celu przeprowadzenia czynności serwisowych, bardziej, lub mniej podejrzanych....

Pozdr. J-999

P.S. Jakie jeszcze mogą być kwiatki, śruby od pługa marki cingciangciąg...???

Tak Panowie to ten..może mi się wydaje ale jakieś 10cm pod napisem na zbiorniku, jakaś rysa?czy tylko mi się wydaje...

Tak Panowie to ten..może mi się wydaje ale jakieś 10cm pod napisem na zbiorniku, jakaś rysa?czy tylko mi się wydaje...

Rysami sie nie przejmuj, panele sa wymienne, to tylko kawalek plastku.

zobaczcie 6te zdjecie - przednie kolo nie jest przekoszone?

Gość   
Gość

hej! byłem to to oglądać ale szału nima, pisałem już wcześniej w innym temacie 696, ale fakt moto wygląda jak by miało malowana ramę jest bardzo matowa nie spotkałem się w innym 696 by miał taka strukturę lakieru, filtr też jest zagnieciony bo był silnik wyciągany jak z ramy , były kręcone też śruby od półek ,do tego zajebiście zaśniedziałe z odpryskami lakieru cylindry i głowice coś alla motocykle z Anglii i oczywiście kręcona była główka ramy bo jest dość widoczne uszk. nakrętki na nacięciu pewnie było to kręcone jakimś dużym płaskim śrubokrętem, wymienione rączki i klamki ale maja spory luz pionowy na mocowaniu pompy, wymieniona też jest dźwignia zmiany biegów, śruby ograniczników skrętu też są wymienione na inne , brak kompletu kluczyków naprawczych, brak książeczek i oryginalnej dokumentacji ducati , tylko jest kluczyk i karta kodowa i inne papiery do rejestracji moto kupione z francuskiej ubezpieczalni chyba z AXA o ile pamiętam ale nie na sto procent

hej! byłem to to oglądać ale szału nima, pisałem już wcześniej w innym temacie 696, ale fakt moto wygląda jak by miało malowana ramę jest bardzo matowa nie spotkałem się w innym 696 by miał taka strukturę lakieru, filtr też jest zagnieciony bo był silnik wyciągany jak z ramy , były kręcone też śruby od półek ,do tego zajebiście zaśniedziałe z odpryskami lakieru cylindry i głowice coś alla motocykle z Anglii i oczywiście kręcona była główka ramy bo jest dość widoczne uszk. nakrętki na nacięciu pewnie było to kręcone jakimś dużym płaskim śrubokrętem, wymienione rączki i klamki ale maja spory luz pionowy na mocowaniu pompy, wymieniona też jest dźwignia zmiany biegów, śruby ograniczników skrętu też są wymienione na inne , brak kompletu kluczyków naprawczych, brak książeczek i oryginalnej dokumentacji ducati , tylko jest kluczyk i karta kodowa i inne papiery do rejestracji moto kupione z francuskiej ubezpieczalni chyba z AXA o ile pamiętam ale nie na sto procent

Dzięki Kolego. Wyleczyłeś mnie. a miałam jechać 330km, żeby go oglądać.

Nie kojarzę żeby wychodził czarny-mat z czerwoną ramą.

Moim zdaniem to jakiś po przygodowiec.

Nie kojarzę żeby wychodził czarny-mat z czerwoną ramą.

Moim zdaniem to jakiś po przygodowiec.

Spoko, Martyna też miała niebieskiego, a taki seryjnie nie wychodził ;) Pamiętajmy, że te modele mają osłony zbiornika, ich wymiana to nie problem i można podpasować kolor pod swoje gusta.

Co do tego egzemplaża - trzeba zobaczyć na żywo, przez internet nie czuć "zapachu smrodu".

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.