tjhamsiu 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 Witam.Zanosze sie z poważnym zamiarem kupna Ducati 999.Czy ktos widział lub zna ten motocykl?Cena jest ok tylko nie wiem czy idzie w parze ze stanem technicznym.Mam troche dużo kilometrów żeby tylko sobie pojechać i zobaczyć... http://otomoto.pl/ducati-999-ducatii-999s-karbon-super-stan-M3635340.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arachnia 1 Napisano Czerwiec 17, 2013 to nie S'ka chyba :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Czerwiec 17, 2013 Zdjęcia są troche kiepskie i za specjalnie dużo to nie widać.S-ka jest cała na Ohlinsie?Znaczy przód i tył? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil9912 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 NIe mam wiedzy na temat tego motocykla ale proponuje swój, masz bliżej obejrzeć, cena jeszcze lepsza... Zależy mi na sprzedaży. http://allegro.pl/ducati-999s-doinwestowane-okazja-pilne-i3301601442.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Czerwiec 18, 2013 S-ka powinna mieć pełnego ohlinsa czyli przód, tył i amor skrętu, poza tym ma inny silnik. Wystarczy zajrzeć pod spód. Na pierwszy rzut oka S-ka ma głęboką miske olejową. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 NIe mam wiedzy na temat tego motocykla ale proponuje swój, masz bliżej obejrzeć, cena jeszcze lepsza... Zależy mi na sprzedaży. http://allegro.pl/ducati-999s-doinwestowane-okazja-pilne-i3301601442.html Miałeś z nim jakieś problemy chyba z tego co wyczytałem.Poradziłeś sobie z tym wszystkim?A mam pytanko musiałes go malować z powodu gleby czy z powodów "wizualnych" aspektów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil9912 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 Miałeś z nim jakieś problemy chyba z tego co wyczytałem.Poradziłeś sobie z tym wszystkim?A mam pytanko musiałes go malować z powodu gleby czy z powodów "wizualnych" aspektów? Kolego, wszystko się wyjaśniło, wszystko jest ok, motocykl dogłębnie sprawdzony. Malowany z powodu ślizgu, owiewka boczna pękła, została wymieniona na nową a motocykl cały pomalowany na czarny kolorek, dodam, że dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil9912 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 zadzwoń chętnie odpowiem na wszystkie pytania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jurek 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 zadzwoń chętnie odpowiem na wszystkie pytania I chyba nie 2006r. Na zdjęciach jest model sprzed 2005r Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil9912 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 I chyba nie 2006r. Na zdjęciach jest model sprzed 2005r 2005 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 To nie jest ani 05 ani 06 w najlepszym wypadku jest to 04 - już dziś nie pamiętam choć byłem i oglądałem ten motocykl dawno temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil9912 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 A ZDEJMOWAŁEŚ OWIEWKI ??? MOŻE GOŚĆ MA SILNIK OD S ???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil9912 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 Ten motocykl stoi już ponad 2 lata, wcześniej właściciel pisał, że to model R, sam się kiedyś interesowałem tym ogłoszeniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 Nie pamiętam już dziś dokładnie bo oglądałem ten motocykl w zeszłym roku w czerwcu o ile dobrze pamiętam. Natomiast z całą pewnością nie jest to model S o R-ce nawet nie ma sensu wspominać, lakierowany dookoła i znów jak mnie pamięć nie myli z jakąś mało prawdopodobną historią choć tu może - myślę o innym czarnym bodaj z Białegostoku ale nie wiem czy nie mylę dziś tych motocykli względem historii jaką opowiadał o ich pochodzeniu właściciel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 18, 2013 Czarnego z Białegostoku, to chyba Kamil sprzedaje i ze względu na Zarda, tego wolałbym...mimo że ten droższy ma Ohlins amorek skrętu, ale to kwestia zapatrywań... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 Z tego co piszecie kupić Ducata w dobrym stanie to tak jak CBrke...Nówka nierdzewka,salon polska,serwisowany...poprostu igełka.Szkoda,że rzeczywistość jest juz inna.A już nie che mi sie wspominać jakie ja dzwony oglądałem.Kamil zadzwonie to pogadamy.A tak poza tym nikt nie ma ochoty sprzedać "coś" wartego uwagi?Widać co jest na allegro i jakoś szastac tymi ogłoszeniami to nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korkir 3 Napisano Czerwiec 18, 2013 Odpuść sobie tego 999. Mina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 Rozumiem, że poszukujesz dziewiątek w okolicach 18tyś? Jeżeli tak trudno będzie o naprawdę zadbany egzemplarz bez przygód. Piszę to z pełnym przekonaniem sam poszukiwałem dziewiątek przez bardzo długi czas śledząc dziesiątki ofert nie tylko w Polsce a w zasadzie głównie poza Polską. W naszym pięknym kraju po podróży na Śląsk do Białegostoku, pod Szczecin do Wrocławia i Warszawy miałem serdecznie dość. Choć w końcu trafiłem egzemplarz o którym dziś po przejechaniu kilku tyś kilometrów i zainwestowaniu xxx pieniędzy mogę powiedzieć, że był to bardzo dobry zakup. To co było naprawdę w ładnym stanie z pełną historią bez trzeciej czy czwartej warstwy lakieru rozpoczynało się w okolicach 6,5tyś/eur mówię o wersji S i to nie koniecznie mowa o wersji po lifcie. Potrzeba więc sporej dawki cierpliwości a na pewno znajdziesz odpowiednie dziewiątki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 Domyslam się,że nie jest to proste i to przerabialem na wlasnej skorze.18tys to nie jest granica jaka mam ale 6.5tys euro to juz ladny grosz.Zastanawiam sie tylko czy wydajac 20 czy ciut wiecej kaski ma wtedy sens...Nie upieram sie przy s-ce narazie.Chce cos,zebym po kupnie nie musial siac zlej opini o Ducati.Nie taki mam zamiar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Czerwiec 18, 2013 Ale Ducati się psują, taka jest opinia, więc jak można bardziej popsuć opinię......... że się nie psują...?? Mam popsute 999, bo nie wyświetla ile jedzie, Paso też mam zepsute, bo muszę wymienić łożysko tylnego koła, a enduro-Ducati- ono było kiedykolwiek sprawne, jak zanim się nim przejechałem to walnąłem o glebę robiąc kuku zbiornikowi... Tak więc mam popsute Ducati i nawet nimi jeżdżę, a prawda jest taka, że jeszcze nikt mnie do domu nie holował, ani przywoził na przyczepce... Punkt popsucia zależy od punktu motocyklenia... Wybaczta mi za dużo piwa, a za mał doświadczenia w jego piciu...Papa... J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tjhamsiu 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 Ale Ducati się psują, taka jest opinia, więc jak można bardziej popsuć opinię......... że się nie psują...?? Mam popsute 999, bo nie wyświetla ile jedzie, Paso też mam zepsute, bo muszę wymienić łożysko tylnego koła, a enduro-Ducati- ono było kiedykolwiek sprawne, jak zanim się nim przejechałem to walnąłem o glebę robiąc kuku zbiornikowi... Tak więc mam popsute Ducati i nawet nimi jeżdżę, a prawda jest taka, że jeszcze nikt mnie do domu nie holował, ani przywoził na przyczepce... Punkt popsucia zależy od punktu motocyklenia... Wybaczta mi za dużo piwa, a za mał doświadczenia w jego piciu...Papa... J-999 Tak wiem,że się psują :razz: .Każdy mi to mówi ale mnie jakoś nie interesuje opinia Heńka szwagra kobity brata który kiedys tam może i widział Ducati albo słyszał od sąsiada,że to przecież włoskie gówno.Powinienem se kupić Golfa III bo przeca to zacne auto a jak juz jestem gościem z kasa to passata w dieslu :twisted: . Boże broń.Jezeli bede miał taka opinie to bedzie to moja opinia po tym jak bede nim jezdził.Tak jakoś mam...Na Honde złego słowa nie powiem ale czegoś jej brakuje.Tego czegoś co ma Ducati.Zdrówko :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil9912 0 Napisano Czerwiec 19, 2013 Jestem tego samego zdania co klekot, nie ma motocykli idealnych, w każdym coś jest... w zasadzie nie rozumiem tego, że ludzie się boją włochów, kolega ma rsv1000 przed liftem, motocykl wart 6-9 tys ale muszę wam powiedzieć, że nie jest zgwałcony... polskim tuningiem, prawda jest taka, że te fenomeny motoryzacji klejące motocykle, obwiązujące sznurkami, trytkami i bóg wie czym jeszcze wybierają właśnie japońce. Włocha kupują ludzie bardziej obeznani w temacie, miłośnicy marki i piękna włoskiej techniki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ghostrider 0 Napisano Czerwiec 20, 2013 Ja mam 999... ale beS eS :mrgreen:... i cały czas się waham ale myśle że cena 20 tysi by mnie przekonała :mrgreen: technicznie jest OK, lakierniczno...hmm... może być... historia znana.... troche Klekot może opowiedzieć a od czerwca 2011 ja... jak jesteś zainteresowany to pisz na priv pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Czerwiec 20, 2013 Mogę także zaproponować ci mojego dziadka - opuszczę na owiewki i będziesz mieć komplet w tym koniu wszystko jest w najlepszym porządku, jakby co info na PW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Czerwiec 20, 2013 Mogę także zaproponować ci mojego dziadka - opuszczę na owiewki i będziesz mieć komplet w tym koniu wszystko jest w najlepszym porządku, jakby co info na PW ha ha a ja sprzedam owiewki z tego bajka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach