Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Czapek

Monster 695 termignoni dbkiller

Polecane posty

Kupiłem monstera z wydechami termignoni i chciałbym dokupić do nich dbkillery. Orientuje się może ktoś gdzie można coś takiego kupić lub zrobić na zamówienie? Jak go odpalam na ssaniu to jest nie ciekawie pod blokiem:) kilka dni dopiero minęło a sąsiad już mi dziś zwrócił uwagę i zasugerował napchanie tam waty :P

KGr    1

Druciaki na dziale z chemia domowa, albo szukaj na ebay'u :) Najlepiej amerykanskim (ebay.com), wloskim (ebay.it) albo niemieckim (ebay.de). Nie powinno byc wiekszego problemu. 

Dzięki. A robi ktoś może na miejscu gdzieś takie cuda na zamówienie?

KGr    1

Ewentualnie Edzio, nikt inny nie przychodzi mi do glowy

jak chcesz to w kosztach wysyłki moge Ci podesłac DB od innego modelu - nie bedzie Ci pasował co prawda , ale jak dasz na wzór fachmanowi, to każdy ślusarz Ci to ogarnie... chyba  najtańsza alternatywa.

Witam

Jakiś czas temu zakupiłem Monstera 695 z tłumikami Termignoni, potworek brzmi pięknie jednak dosyć głośno.

Niestety w zestawie nie było dB killerów, jest jakaś możliwość dokupienia lub dorobienia tego ustrojstwa?

Nie miałem jak dotąd nieprzyjemności z tego powodu ale na wszelki wypadek chciałbym je posiadać, do kompletu dostałem oryginalne wydechy ale wolałbym pozostać na tych ;)

Zmagam się z tym samym problemem, jak coś ogarnę to napiszę dla potomności.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.