Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Kaz

Silverstone WSBK 2013

Polecane posty

Kaz    0

Ognia panowie wojna o prace w sezonie 2014!!!S.Sport Rozmawialem z S.M#32 bedzie jazda albo gruzy -moze ma kto wejsca do Bogdanki jesli sie Jeszcze nie wyleczyli ze sponsoringu #32,#17,#20 sa do wziecia-powodzenia chlopaki.

"...Iwan szykuje się do ofensywy od pół roku... znowu będzie lanie..."

Tylko STK 1000 coś się dzieje dla Ducati....

Pozdr. J-999

krl    0

Ognia panowie wojna o prace w sezonie 2014!!!S.Sport Rozmawialem z S.M#32 bedzie jazda albo gruzy -moze ma kto wejsca do Bogdanki jesli sie Jeszcze nie wyleczyli ze sponsoringu #32,#17,#20 sa do wziecia-powodzenia chlopaki.

Faktycznie Morais, Quarqmby i Scholtz zrobili wielkie postępy ale Bogdanka wycofała się już z wsparcia wyścigów. Natomiast jakby mieli wspierać zawodników w SSP czy STK,SBK  prawdę mówiąc osobiście wolałbym by wspierali zawodników z naszego podwórka a także mamy kilku zawodników którzy zrobili olbrzymie postępy Zielinski, Kosiniak, Bułkowski.

Jednak aktualnie szanse na znalezienie sponsorów do pełnego cyklu WSSP czy WSBK są w naszym kraju nikłe.

Kaz    0

No to unas tosamo ale na rugby I cricket miliony ida -az sie wymiotowac chce.

Checa na 2 miejscu w Superpole 3 i nikt oprócz mnie się nie cieszy ? ;)

Edytowano przez Pablo

Ja dopiero dziś popatrzyłem na wyniki Superpole...noooo brawo Checa :clap: ....ciekawe, jak wyścig...niestety nie będę oglądać, gdyż Ducatem wybieram się w teren...

http://www.forum.ducati-klub.pl/viewtopic.php?f=9&t=531&p=8270#p8270

Pozdr. J-999

Edytowano przez klekot999

krl    0

To miejsce Carlosa to wynik nazwijmy to przypadku. Tempo wyścigowe ma słabsze o ponad 1,5 sek więc prawdopodobieństwo sukcesu jest małe.

To miejsce Carlosa to wynik nazwijmy to przypadku. Tempo wyścigowe ma słabsze o ponad 1,5 sek więc prawdopodobieństwo sukcesu jest małe.

Wiem, ale staram się cieszyć nawet malutkimi sukcesami Ducati ;)

krl    0

Badovini był 8-y, choć to także trudno nazwać sukcesem. :(

Wyścig potwierdza przypadkowe drugie miejsce "7" :( , całe treningi i kwalifikacje był daleko , tylko przez przelotne opady w ostatnich kwalifikacjach i przedłużenie ich o 20 min coś ....się udało. Sam wyścig tracił pozycję za pozycją - zestarzał się nam Carlos . 

Bardzo ładnie po mokrym czy raczej wilgotnym torze zaczął gonić Badovini , ale tylko do momentu kiedy nawierzchnia przeschła . 

Reasumując wszystkie Ducaty są z...ste na deszcz  :mrgreen:  :mrgreen:

Myślę że "wymiana " Checy to tylko kwestia czasu - ciekawe czy Hayden się zgodzi ? ;)

Edytowano przez jakitaki

Ciężko nazwać to sukcesem... 13 czy 14, to już bez znaczenia  :-|

Pisząc o malutkim sukcesie, miałem na myśli Superpole. Czytamy ze zrozumieniem... ;)

krl    0

Przyznam, że dziś najbardziej jestem zawiedziony występami T.Syksa. Natomiast naprawdę zacną robotę wykonał L. Baz.

Nasi zgodnie z oczekiwaniami - mylę, że ten sezon w WSBK jest już stracony i jeżeli polityka Ducati dotycząca WSBK się nie zmieni - będzie trudno o walkę o najwyższe miejsca w normalnych warunkach.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.