Kaz 0 Napisano Sierpień 30, 2013 Otwieram w ciemno-TS,EL,JR SSP-#32 Sheza do boju! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 30, 2013 A tak z ciekawostek w środę N.Hayden będzie testował na Misano Panigale w specyfikacji SBK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Sierpień 31, 2013 Tym czasem do wyścigów z pierwszej pozycji wystartuje DUCATI. 1. Badovini 2. Melandri 3. Sykes Oczywiście szanse na suchym są marne ale trzymam kciuki za czerwonych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Sierpień 31, 2013 .bo padadło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Owszem, nie było sucho ale Ducati to jedno a drugie to poczucie narodowej wspólnoty, solidarności i szeroko pojęty patriotyzm - Dałem teraz do pieca co? :D Teraz przechodzę do sedna w czasie tej rundy WSBK odbywa się ostatnie runda CUP OF NATIONS. Startuje tam Sebastian Zieliński, który po pierwszy treningu był Nr. 1!!!!!!!!!!!! o 8.20 rusza dziś kwalifikacja a o 16.30 wyścig. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Dodam jeszcze ze Baldowini pojechal jak szachista na kazdy ruch Marka mial natychmiastowa odpowiedz.Nawet zyrafie sie to podobalo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Aż łezka w oku się kręci jak widać Polską flagę w tabeli kwalifikacji i to przy Pole Position S. Zieliński wygrywa kwalifikacje drugi. Tomaso Lorenzetti jest o 0,5 sek. wolniejszy a trzeci zawodnik traci do Polaka 2,7sek. :clap: :thumbup: :clap: :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Jaki mial czas I na czym jezdza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 2'04.2 lata na R6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 No to jak w Stokach moze cos podpisze na nowy sezon jak wygra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Niestety Warm Up pokazał powrót do normalności - czerwoni są daleko z tyłu można by powiedzieć, że są w d..... tracą 1,5 sek Badovini a o Carlosie lepiej nie wspominać - ponad 2 sek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 ..........lecimy w przepaść i to juz od ponad roku. Probujemy zaklinać rzeczywistość, jest źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 GG #34 dobry warmup tak tszymac pos.6 SS1000 ostatni trening na Kayalami pomogl byl za mna 3/4 zakrety i mnie objechal ale postepy widac hahaha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Nie ma się co dziwić F.Batta a więc szef zespołu Ducati Alstare twierdzi, że poza motocyklami i słowami nie otrzymał do dziś dnia od fabryki żadnego wsparcia. Niestety zbudowanie motocykla to jedno a walka na najwyższym poziomie wymaga zmian często z wyścigu na wyścig. Ducati skupiło się na MotoGP i na SBK nie ma czasu tym bardziej, że za rok i tak zmienia się regulamin więc ewentualna praca i kasa poszłyby w błoto. Ducati powinno zacząć od usunięcia Gobmeiera - facet utopił w BMW miliony euro, miałem okazję rozmawiać z managerem zespołu Barni Racing i ten powiedział, że pojawienie się tego Pana w Ducati może wróżyć tylko i wyłącznie tragedię - szkoda, że te słowa okazały się prawdą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 GG ale parasolka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 SS1000 musze odmrozic krew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Wrzesień 1, 2013 A mówią że to Ducati się psuje - Kawa "jak zwykle" obsrała tor olejem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Tak, czy siak nawet to nie pomogło Ducati - KATASTROFA czas wziąć się do roboty bo nie jest to najlepsza reklama dla Panigale. Brawo Tom mam nadzieję, że w tym roku sięgnie po majstra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 1, 2013 Pstrykałem kanałami z SBK na Moto2 i nie widziałem co się wydarzyło :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Ja pierdziele, ale te Ducati idą. Czysta poezja. Mógłbym ogladac ten wyscig po stokroć!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Powtorki jakies w TVP czy juz flaszka pekla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 SBK Race 2. 1. Davies 2. Laverty 3. Melandri O Ducati nie wspominam bo i nie bardzo jest o czym Badovini strata 15 sek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 W Wyścigu CUP OF NATIONS wygrywa Polaka S. Zieliński z przewagą ponad 7 sek. :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 1, 2013 Powtorki jakies w TVP czy juz flaszka pekla? Taaaaaaaaaaaa tego na trzeźwo nie da sie ogladać! Bravo Zioło, bravo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach