jakitaki 1 Napisano Wrzesień 15, 2013 Carlos Checa żegna się z Panigale . O decyzji "7" poinformował jego manager Alberto Vergani . 41 latek rozgoryczony brakiem konkurencyjności Ducati , postanowił wybrać jedną z dwóch możliwości : dosiąść Kawasaki bądż przejść na emeryturę . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 15, 2013 Carlos- przeczytaj podpis pod moim Avatarem... J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Wrzesień 15, 2013 odbędzie się to z korzyścią dla Carlosa i dla Ducati ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piotrekkbk 0 Napisano Wrzesień 15, 2013 Szkoda, fajnie było patrzeć jak el toro rządzi na dzielni w 2011... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 15, 2013 Wielka szkoda. Nic sie nie zmienia, znowu pozbywamy sie mistrza swiata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Wrzesień 15, 2013 Widzę, że znów będę w opozycji ale osobiście uważam, że to świetna decyzja. Mam tylko nadzieję, że zespół zasili zawodnik z odpowiednią motywacją i głodem, który jest na początku kariery a nie jej końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 16, 2013 No fakt, ale ich tez już nie ma Davide czy Danilo. Mistrz i vice. że Nie powiesz mi, Giugliano nie był głodny........... To kiedyś do nich Barrier miał 40............... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Wrzesień 17, 2013 No to CC już nie zobaczymy na ducati po wypadku podczas ostatniej rundy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Październik 18, 2013 Carlos jednak rezygnuje z propozycji Kawasaki i udaje się na zasłużoną emeryturkę . Dzięki mistrzu za wspaniałe emocje nam dostarczone i WSBK Championship dla Ducati !! http://www.pianetariders.it/2013/10/sbk-2013-checa-lascia-decisione-non-facile-perche-la-voglia-ce-ancora/34391 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 19, 2013 Miałem przyjemność być z nim na WDW przed i po mistrzostwie. Znakomity kierownik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Październik 19, 2013 Miałem przyjemność być z nim na WDW przed i po mistrzostwie. Znakomity kierownik. fajnie że udało mi się zdobyć autogaf :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach