Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

jakitaki

Addios Carlos

Polecane posty

Carlos Checa żegna się z Panigale . O decyzji "7" poinformował jego manager Alberto Vergani . 41 latek rozgoryczony brakiem konkurencyjności Ducati , postanowił wybrać jedną z dwóch możliwości : dosiąść Kawasaki bądż przejść na emeryturę .

7643_531690130229710_440165759_n.jpg

krl    0

Widzę, że znów będę w opozycji ale osobiście uważam, że to świetna decyzja. Mam tylko nadzieję, że zespół zasili zawodnik z odpowiednią motywacją i głodem, który jest na początku kariery a nie jej końcu.

No fakt, ale ich tez już nie ma Davide czy Danilo. Mistrz i vice. że Nie powiesz mi, Giugliano nie był głodny...........

To kiedyś do nich Barrier miał 40...............

Carlos jednak rezygnuje z propozycji Kawasaki i udaje się na zasłużoną emeryturkę . 

Dzięki mistrzu za wspaniałe emocje nam dostarczone i WSBK Championship dla Ducati !!

http://www.pianetariders.it/2013/10/sbk-2013-checa-lascia-decisione-non-facile-perche-la-voglia-ce-ancora/34391

Miałem przyjemność być z nim na WDW przed i po mistrzostwie. Znakomity kierownik.

fajnie że udało mi się zdobyć autogaf :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.