Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

blejz23

reanimacja ss'a 900

Polecane posty

ale u mnie bedzie ladniej wygladac :twisted: :twisted: :twisted:  :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

CUKIERASEK ! :D :D post-87917-0-06778300-1396679265_thumb.jpg

wlasnie sie pakuje i walczymy dalej !

Edytowano przez blejz23

CUKIERASEK ! 

a nie szkoda go będzie zamontować ? zara się pobrudzi ! :mrgreen:

może zostaw go , hmmm .... jako przycisk do papieru lub podstawa stołu. Będziesz mógł głuugo oko cieszyć . :razz:

Edytowano przez ŁadnyGips

Silniczek piękny. Fabryczny przy Twoim wygląda jak ubogi bratanek. Składaj , składaj bo ciekawy jestem tego ,, ZŁOTKA '' w całej okazałości.
Zazdroszczę Ci tego pomocnika. Powodzenia.

janolf zeby bylo jasne to ja jestem "pomocnikiem"  w tym projekcie :) , ale niestety kolega jutro wyjezdza i zostaje sam , udalo sie postawic na kola , zalozyc elektryke i prawie zamknac silnik ( pokrywa sprzegla zostala ) czyli wszystko to co najwazniejsze :) potem wrzuce kilka fot

prowadzenie elektryki post-87917-0-89833700-1396765800_thumb.jpgpost-87917-0-16462800-1396765811_thumb.jpgpost-87917-0-80164300-1396765822_thumb.jpg

po poludniu wrzuce fotki jak juz stoi na kolach

Edytowano przez blejz23

To jest piekny moment kiedy wszystko ładniutkie i nowe lub odswieżone montujesz w całość , aż momentami chce się zwolnić ;) . Fajna robota  :thumbup:

ps . Pożyczyłbyś tej niebieskiej książki (środkowa fota powyżej ) , też mam coś do zrobienia a brakuje mi czasu ;)

ps . Pożyczyłbyś tej niebieskiej książki (środkowa fota powyżej ) , też mam coś do zrobienia a brakuje mi czasu ;)

nie moja :)

a tak wyglada na kolach  :)post-87917-0-63269100-1396777512_thumb.jpgpost-87917-0-59519300-1396777527_thumb.jpg

KGr    1

Miod! Kiedy moge podjechac zobaczyc na zywo? :)

kurde nie wiem , naprawde nie wiem ... ja mam nadzieje ze do czerwca sie wyrobie :D

czy ktos mi powie po co i do czego jest czujnik "air temperature" w moim moto ?  :)post-87917-0-31366400-1397110153_thumb.jpg

wwk    0

Do mierzenia temperatury i ew. ciśnienia atmosferycznego. Jak układ wtryskowy to typu Alfa-N, gdzieś już  tym było na forum...

Fajne rękawiczki.... :)

Edytowano przez wwk

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.