blejz23 0 Napisano Marzec 31, 2014 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 31, 2014 :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Marzec 31, 2014 eh mam taki sam kolor sprezyn i podkladek :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 1, 2014 ale u mnie bedzie ladniej wygladac :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
adrian 0 Napisano Kwiecień 1, 2014 ty gadzie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 2, 2014 dopieszczanie ostatnich elementow przed zlozeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 2, 2014 komplecik do tarcz hamulcowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) CUKIERASEK ! :D :D wlasnie sie pakuje i walczymy dalej ! Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 (edytowany) CUKIERASEK ! a nie szkoda go będzie zamontować ? zara się pobrudzi ! :mrgreen: może zostaw go , hmmm .... jako przycisk do papieru lub podstawa stołu. Będziesz mógł głuugo oko cieszyć . :razz: Edytowano Kwiecień 5, 2014 przez ŁadnyGips Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 Miód, malina :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 Silniczek piękny. Fabryczny przy Twoim wygląda jak ubogi bratanek. Składaj , składaj bo ciekawy jestem tego ,, ZŁOTKA '' w całej okazałości.Zazdroszczę Ci tego pomocnika. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 5, 2014 janolf zeby bylo jasne to ja jestem "pomocnikiem" w tym projekcie :) , ale niestety kolega jutro wyjezdza i zostaje sam , udalo sie postawic na kola , zalozyc elektryke i prawie zamknac silnik ( pokrywa sprzegla zostala ) czyli wszystko to co najwazniejsze :) potem wrzuce kilka fot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 (edytowany) prowadzenie elektryki po poludniu wrzuce fotki jak juz stoi na kolach Edytowano Kwiecień 6, 2014 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 6, 2014 Wygląda ciekawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 6, 2014 To jest piekny moment kiedy wszystko ładniutkie i nowe lub odswieżone montujesz w całość , aż momentami chce się zwolnić ;) . Fajna robota :thumbup: ps . Pożyczyłbyś tej niebieskiej książki (środkowa fota powyżej ) , też mam coś do zrobienia a brakuje mi czasu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 ps . Pożyczyłbyś tej niebieskiej książki (środkowa fota powyżej ) , też mam coś do zrobienia a brakuje mi czasu ;) nie moja :) a tak wyglada na kolach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 nowe kierunki zalozylem dzis , stare byly zmasakrowane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 ladny kolor ramy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 6, 2014 Miod! Kiedy moge podjechac zobaczyc na zywo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 6, 2014 kurde nie wiem , naprawde nie wiem ... ja mam nadzieje ze do czerwca sie wyrobie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 O, chyba coś z tego będzie ;) ładne, czyste aż miło popatrzeć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 7, 2014 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 10, 2014 czy ktos mi powie po co i do czego jest czujnik "air temperature" w moim moto ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) Do mierzenia temperatury i ew. ciśnienia atmosferycznego. Jak układ wtryskowy to typu Alfa-N, gdzieś już tym było na forum... Fajne rękawiczki.... :) Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez wwk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 10, 2014 dzieki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach