blejz23 0 Napisano Kwiecień 10, 2014 dzis odswiezylem oslony na rozrzad i zlozylem sprzeglo bez docisku narazie bo musze kupic lozysko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Kwiecień 10, 2014 eee, dywan masz jak u mnie :razz: dobra robota, składaj to żelastwo jak najszybciej :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 10, 2014 (edytowany) dzis odswiezylem oslony na rozrzad i zlozylem sprzeglo bez docisku narazie bo musze kupic lozysko :) WP_000451.jpg Panie lewy kapeć do wulkanizacji :lolno: ;) ps.sorry, ale nie mogłem się powstrzymać..."Polak w skarpetkach dziurawych, ale na Ducati" ;) Edytowano Kwiecień 10, 2014 przez KAMYK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 11, 2014 Kamyk pudło :D to sa kolana bo klecze :) a spodnie dziurawe bo w sam raz do grzebania w moto ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 11, 2014 (edytowany) dobra robota, składaj to żelastwo jak najszybciej :thumbup: czekam na jedno narzedzie , poki go nie dostane nie zloze kompletnie silnika , myslalem ze przyjdzie dzis ale niestety facio wyslal mi towar dopiero dzis , a zlozylem zamowienie we wtorek O_O Edytowano Kwiecień 11, 2014 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 kurcze jakos mnie to nie przekonuje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 12, 2014 mnie też.... brakuje Ci sprężynek... dramatyzujesz:) jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 dobrze wyglada. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 mnie też.... brakuje Ci sprężynek... dramatyzujesz:) jest dobrze dobrze wyglada. ale to zdjecie klamie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Kwiecień 12, 2014 (edytowany) Kamyk pudło :D to sa kolana bo klecze :) a spodnie dziurawe bo w sam raz do grzebania w moto ;) blejz to żarty były, ja do grzebania też nie nakładam garniaka ;)..a swoją drogą widać na fotce "świeżość" :) Edytowano Kwiecień 12, 2014 przez KAMYK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 12, 2014 WP_000458.jpg kurcze jakos mnie to nie przekonuje :/ Czasami warto uzyć jakiegoś fotoszopa i zobaczyć wymyśloną przez siebie kolorystykę na ekranie , kilka razy przeraziłem się tym co sobie ubzdurałem ;) . Kibicuję mocno projektowi :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 12, 2014 Myślę jeszcze jak pociac pokrywę suchara :) chyba ciachne w pol bo najprościej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 14, 2014 WP_000458.jpg kurcze jakos mnie to nie przekonuje :/ jak dla mnei tez jest git. A docisk to w razie jakby co tak prosto demontowalny element, ze jak nie bedziesz mogl z tym zyc to po prostu go przemalujesz rach-ciach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 14, 2014 WP_000458.jpg kurcze jakos mnie to nie przekonuje :/ że docisk nie żółty? :P ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomKo 1 Napisano Kwiecień 14, 2014 Prezentuje się świetnie, będzie z tego chyba najpiękniejszy "żółtek" :mrgreen: ..a na widok tak cukierkowatego silnika, wprost ślinię się :) Czekam na zdjęcia całokształtu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 25, 2014 (edytowany) desmo kolacja Edytowano Kwiecień 25, 2014 przez blejz23 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
splonka 0 Napisano Kwiecień 26, 2014 Mmmm smacznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 26, 2014 pysznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 26, 2014 smakowicie ;-) Jaką farbą malowałeś sety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 26, 2014 Mmmm smacznie :) pysznie smakowicie :wink: Głodni jacyś ? Ładny hendmejd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macy 0 Napisano Kwiecień 26, 2014 smakowicie :wink: Jaką farbą malowałeś sety? Zapewne VHT engine emanel do silników zgadłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 26, 2014 marcin suchara mam od kgr'a :) malowalem jakims wynalazkiem do silnikow wlasnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 29, 2014 Kurde, wyjdzie lepiej niz z fabryki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach