oskar 0 Napisano Październik 16, 2013 Gorąco polecam sobie przetłumaczyć w googlach ten artykuł: http://www.speedweek.com/motogp/news/44967/Casey-Stoner-Die-MotoGP-Bikes-ha fragment: 'Gdyby zniesiono elektronikę i znacznie zwiększono moc motocykli, myślę, że mógłbym powrócić do MotoGP', powiedział Stoner. ''Gdyby zrobili czterosuwowe silniki o mocy pod 300 KM bez elektroniki lub 750ccm w dwusuwach, to mogłoby być interesujące....Wtedy mógłbym mieć dużo frajdy i naprawdę cieszyć się z jazdy motocyklem...' pozdro Oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurak 1 Napisano Październik 16, 2013 Zawsze mówiłem, że Stoner nie jest do końca normalny, ale za to go szanuję i podziwiam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 17, 2013 ..bez komentarza! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 17, 2013 pytanie gdzie leży prawda. Bo z drugiej strony to nie sztuka powiedzieć że by się wróciło do Moto GP gdyby zostały spełnione nierealne warunki... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Październik 17, 2013 Tu chodzi o samą zasadę. A że gość się wypiął, to może sobie tak gadać. Mnie w każdym razie bardzo to cieszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Październik 17, 2013 Tu chodzi o samą zasadę. A że gość się wypiął, to może sobie tak gadać. Mnie w każdym razie bardzo to cieszy.Wypiął się dwukrotny mistrz świata MotoGp, którego rekordy z 2007 jeszcze teraz próbują pobić................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwapro 0 Napisano Październik 17, 2013 Obejrzałoby się w ten weekend walkę Marqueza ze Stonerem :) ale gdybać to sobie można. Zobaczymy, co młodzik z Hondy pokaże czasami - w zeszłym roku Stoner był całkowicie poza zasięgiem. A A co by było bez elektroniki to już pokazał Pedrosa w Aragonii. Jakby Stoner chciał się pokazać, to mógł startować u siebie z dziką kartą, ale stawianie warunków, to może robienie sobie furtki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach