greg_ch 0 Napisano Październik 26, 2013 witam właśnie zanabyłem 620 i chciałbym, jeśli to możliwe trochę ją podnieść. Jakaś taka niska... widzę, że lagi wystają z górnej półki ok. 15 mm i tyleż też jest gwintu nad pierścieniem kontrującym w tylnym amortyzatorze. Jak sądzicie, można wypuścić lagi do końca? Z tyłu pokręcę i zobaczę, czy coś się da podnieść. pozdrawiam G. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Październik 27, 2013 witamy Cię mój drogi, ale jak zwykle bywa na forum wypada się przywitać - zapraszam do powitalni. Druga sprawa to jest co najmniej jeden wątek o regulacji zawieszenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Październik 27, 2013 witam właśnie zanabyłem 620 i chciałbym, jeśli to możliwe trochę ją podnieść. Jakaś taka niska... widzę, że lagi wystają z górnej półki ok. 15 mm i tyleż też jest gwintu nad pierścieniem kontrującym w tylnym amortyzatorze. Jak sądzicie, można wypuścić lagi do końca? Z tyłu pokręcę i zobaczę, czy coś się da podnieść. pozdrawiam G. Z technicznego punktu widzenia nie powinno się zmieniać wysokości motocykla w półkach, ma to bezpośredni wpływ na geometrię motocykla. Z tyłu jest owszem regulacja napięcia wstępnego, ale to się reguluje by wysokość motocykla była we właściwym zakresie, a nie dowolnie. Generalnie nie ma możliwości zmiany wysokości motocykla bez "partyzantki", koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach