dardes 1 Napisano Listopad 19, 2013 (edytowany) Stoję przed dylematem zakupu i ciekaw jestem jakie są wasze uwagi w tym temacie; czy crash pady do multi dają wystarczającą ochronę przy glebie, czy może lepiej zaopatrzyć się w gmole ?? A jeśli już to które modele możecie polecić ? Edytowano Listopad 19, 2013 przez dardes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Listopad 20, 2013 gmole - u mnie się już sprawdziły (przydały) - kawał solidnej ochrony. mam zamontowane kappa ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Listopad 25, 2013 u mnie gmole też zdały egzamin, jak nie utrzymasz na parkingu, to tak jak mnie moto spocznie na gmolach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Listopad 26, 2013 gmole - ok ! :thumbup: podtrzymuję słowa przedmówców, mnie się "udało" już dwa razy położyć moto na postoju :( , brak jakichkolwiek zniszczeń, uszkodzeń. bez nich plastiki na pewno do wymiany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Listopad 26, 2013 Dzięki wielkie za opinie przekonaliście mnie, a ktoś może używa tych spod znaku Givi ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krueger 0 Napisano Grudzień 1, 2013 Dzięki wielkie za opinie przekonaliście mnie, a ktoś może używa tych spod znaku Givi ??? Zamontowałem włąśnie gmole Givi. Mogą być, cena do zgody. Trzeba trochę dopasowywać, zwłaszcza przednią poprzeczkę ale po zamontowaniu wyglądają "godnie" :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ŁadnyGips 0 Napisano Grudzień 3, 2013 ...... ale po zamontowaniu wyglądają "godnie" :razz: :thumbup: i oby nie były ci potrzebne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krueger 0 Napisano Grudzień 4, 2013 :thumbup: i oby nie były ci potrzebne ! Howgh !!!! :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dardes 1 Napisano Grudzień 5, 2013 Zamontowałem włąśnie gmole Givi. Mogą być, cena do zgody. Trzeba trochę dopasowywać, zwłaszcza przednią poprzeczkę ale po zamontowaniu wyglądają "godnie" :razz: Zapodaj fotę z efektem końcowym jak możesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Grudzień 6, 2013 Trzeba trochę dopasowywać, zwłaszcza przednią poprzeczkę to na pewno Givi??? widzę, że już oryginalne produkty schodzą na psy... Kappa pasuje idealnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krueger 0 Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Zapodaj fotę z efektem końcowym jak możesz? Zgodnie z życzeniem :razz: :razz: Ortyginał jak oryginał. Myślę, że to made in PRC a Givi to tylko nalepka. Zastanawiam się tylko czy nie malnąć ich na kolor ramy. Bardzo ładnie odwzorowują jej strukturę. :razz: Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Krueger Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolin 1 Napisano Czerwiec 29, 2014 gmole - u mnie się już sprawdziły (przydały) - kawał solidnej ochrony. mam zamontowane kappa ... czy po glebie nie widać uszkodzeń/przesunięć jeśli chodzi o poprzeczkę łączącą oba gmole? Element wygląda trochę filigranowo i zastanawiam się czy nie ma obawy przed uszkodzeniem chłodnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Czerwiec 30, 2014 nie testowałem i nie mam zamiaru... :P napewno są bardzo solidne , i przy takiej glebie jaką sugerujesz to bedzie połowa motocykla do wymiany , a chłodnica bedzie najmniejszym zmartwieniem... :blink: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach