Slawek 0 Napisano Luty 3, 2014 (edytowany) dziękuję za Twoją wypowiedź, nie chcę bić piany jednak odpowiedzieć muszę - chyba jednak nie pytam trzy razy w różnych miejscach - sprawdź dobrze, (zapytałem raz, pytanie było zbyt opisowe więc "moderator" uznał że przeniesie je do innego działu) po tejże operacji napisałem mniej rzeczowo w tym miejscu - niestety mamy zimę i jak byś był w podobnej sytuacji to sprawdził byś na allegro i nie miałbyś na czym się oprzeć, więc nie utrzymujmy, że allegro jest wyznacznikiem ceny - tak wypowiedź Theodora była jasna rzeczowa i jak najbardziej mi wystarczyła, nie pytałem dalej Irytuje mnie jednak uszczypliwość bezzasadna... życzę wszystkim więcej empatii Edytowano Luty 3, 2014 przez Slawek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Luty 3, 2014 Sprzęt jest wart tyle ile klient jest w stanie za niego dać, chcesz znać dokładną wartość ile możesz sobie za niego życzyć to rzeczoznawca 300 netto i będziesz miał wartość na papierze którą możesz dołączyć do ogłoszenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Luty 3, 2014 mamy sporo sympatii... jeśli moderator faktycznie przeniósł pytanie do innego wątku (uznałem to za spamowanie z Twojej strony) to wybacz - mój błąd... co do ceny to cały czas mi się wydaje strasznie dziwnym pytaniem - wiele osób tu się po prostu nie zna na wycenie motocykla... korzystamy tak jak i Ty z allegro itp. gdzie można zobaczyć po ile są takie motocykle - pozostaje rzeczoznawca, bądź po prostu próbowanie... podobno tyle jest wart ile ktoś jest w stanie zapłacić. Jeśli poważnie myślisz o sprzedaży to życzę, aby sprzedał się jak najdrożej... ale z drugiej strony jeśli jest w bardzo dobrym stanie to oby trafił w dobre ręce i cieszył nowego właściciela Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach