Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

chopper86

Kupno Ducati S4R na co zwrócić uwagę??

Polecane posty

mi w myśli cafe racer chodzi:)więc dużo by z niego przez zimę odleciało zastępując części delikatnymi w stylu cafe malowanie poszło by całkiem inne,kable schowane tak żeby było ich jak naj mniej małe cygarowe kominki,dupcia jedno osobowa kiera ukierunkowana ku dołu z lustrami na końcu i kilka  innych fantów.

No w sumie też dobra opcja, ale urywaj z ceny ile się da to wtedy będzie to miało sens bo w obecnym stanie nadaje się do rozbiórki i  kompletnej przebudowy ;)

Jak rama prosta to bym bral za taką kwote .Silnik spokojnie pojdzie za 6 tys.Najwazniejsze bezpieczenstwo.Co do samej budowy ducata .To jest tak skonstruowany ze kilka srubek i silnik sam odlatuje od motocykla.Nie bedzie problemu z malowaniem ramy to nie japonczyk.

Już wpisz mnie na listę chętnych paczuszka na pół jak co:)mi się podobają

przesylka jest free.Najwyzej wezme 2 sztuki .Chyba ze masz paypal.Jezeli nie masz to rejestracja trwa 5 minut

po niżej 9000 już chyba nie zejdę :/

9000zł?

coś za tanio jak na ten model, ale może będziesz miał farta, czego Ci życzę i wszystko zagra, powodzenia :thumbup:  maszyna klasyczna warta grzechu

No też mi się tak wydaje ale jest podniszczony z wyglądu,nie ma historii serwisowej i kolo ma kilka innych ducatów:)może przez to dwa zima jest to i kasa ludkom potrzebna.mam by naj mniej taką nadziej:) Adrianie mi 2sztuki poproszę nie mam paypal:/

jak bede zamawial to dam ci znac .Pewnie zrobie to od razu po swietach.Teraz ida do mnie inne smakolyki do ducata.Musialem zamowic oslone do suchara co by nogi nie urwalo i kilka <font color='red'>[desmo]</font>.(2 sztuki chodzi o komplety czy 2 lusterka??)

kpl.lewe i prawe,no jak będziesz brał po świętach to bez problemu bierz i dla mnie podobają mi się i przydadzą jak nie do tego projektu to do kolejnego:)u mnie wiecznie coś się buduje teraz xt na scramblera przerabiam bo nuda wiadomo zima,jak go skończę to wystawię i pod nóż biorę ducata,już mam ładną kierę od yamahy z 78r i siedzenie od hondy cb caferacer z 80r czekają na coś ciekawego:) Jutro zadzwonię do kolesia i jeśli Odyn będzie przychylny wieczorem wrzucę foty już ze swojego garage nowego nabytku i kolejnej maszyny w kolekcji 

http://www.ebay.com/itm/360703292927?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649

obczaj te lustereczka.Bede je bral po swietach free shipping 150 calosc ladnie wykonane.

To sprzedaje chińczyk na amerykańskim ebayu - napiszcie do niego że chcecie 2 kpl. to zrobi Wam rabat - nie raz przerabiałem już "amerykańskich chińczyków" :razz:  - chetnie daja rabat i chetnie tez wkładają f-rę z zaniżona wartością - przydaje sie przy odprawie ... :silent:  :silent:

Chetnie zapytam co do cla to nigdy mi sie niezdazylo przy takich malych paczkach .Bardzo czesto sami zmiejszaja kwote zeby pozniej problemu nie robic.Takie to mądre zolte ludziki .Żydow by zjedli z pejsami.

a więc Adrianie tak czy siak lusterka biorę lecz nie stety stukata s4r nie nabyłem miał pęknięty i pospawany wahacz czego za pierwszym razem nie widziałem to jakoś mnie zniechęciło;/ no nic szukamy dalej a na razie dalej na swoim rzędowym cafeku będę doginał i szukał kolejnej bazy na projekt

w związku z notorycznym odbieganiem od tematu - zamykam

o budowie cafe proszę sobie założyć oddzielny wątek, a obrzucanie się błotem zostanie odpowiednio nagrodzone  :evil:

p. 28, 29, 30a, 30c, 

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.