Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

xyntR

Owiewka do S2R i nie tylko

Polecane posty

KGr    1

Chwilowo - podkreślam CHWILOWO chciałem M696, bo podobno do niskiej moce trzeba dojrzeć. Ale okazało się że w dalszym ciągu jestem niedojrzały ;)

A w temacie owiewki - w tym sezonie chyba będę jeździł BEZ - powrót do korzeni :D

1. tak, wiem, ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla :)

2. poczekaj z rok, to sprzedam ci "lytra" :P

3. ja z owiewka jezdzilem moze dwa miesiace, rok lezy juz w garazu na polce :) lepiej wyglada i wolniej sie jezdzi :P

1. A jednak KOGOŚ podkusiło ;)

2. Nie stać mnie :(

3. Do mnie najbardziej przemówiło to ostatnie ;) 

Wracając do tematu to: wszystkie potrzebne składniki do lakierowania zostały zamówione. Po zabawie w lakiernika pokażę efekt końcowy :)

KGr    1

Czekamy! Tylko nie zapomnij na niej zrobic bialego paska, nawiazujacego do tego co masz na baku :)

Będzie cała czarna :) W niedalekiej przyszłości i z baku zniknie ten biały pas :)

jak dla mnie malowanie, czy czarne czy czerwone, z białym pasem jest mega i za nic nie chciałbym się go pozbyć. ale to w końcu twój motocykl :) 

No ten biały pas nijak się ma do "bandyckiego" wyglądu jaki chcę uzyskać :) Chcę by moto było tak jak to tylko możliwe najbardziej monochromatyczne :) Pomijam też fakt że moja owiewka jest zbyt mała by malować owy pas, byłby za dużym akcentem na tak małej powierzchni.

KGr    1

No ten biały pas nijak się ma do "bandyckiego" wyglądu jaki chcę uzyskać :) Chcę by moto było tak jak to tylko możliwe najbardziej monochromatyczne :) Pomijam też fakt że moja owiewka jest zbyt mała by malować owy pas, byłby za dużym akcentem na tak małej powierzchni.

Na pewno ?

SUMMER309.jpg

KGr - w tym moto też zakochany jestem i gdzies tam był moją inspiracją. Wszystko pięknie, wszystko tak jak i ja chce ale... Ten pas mi własnie jakoś nie leży :) Ja widze to kapkę inaczej, reszta prawie idealna!

swoją drogą te rury to końcówki bez żadnych tłumików czy cos tam jest tłumiąco modulującego ?

KGr    1

Boomtubes sie to to zwie. Kawalek rury za kupe kasy :)

Boomtubes sie to to zwie. Kawalek rury za kupe kasy :)

Nigdy nie zrozumiem tych tubek, zero dźwięku tylko kupa hałasu bez basu... O utracie momentu i mocy nie wspominając.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.