Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Vince

Monster 696 poszukiwany

Polecane posty

Witam... poszukuję potwora 696 i znalazłem kilka w/w ducatów na znanym portalu aukcji intenetowych. Może znacie te skprzęty albo widzieliście ja "na żywo" i co moglibyście podpowiedzieć.

Dzięki za pomoc

Sztuka z Gliwic

http://allegro.pl/ducati-monster-696-697-bogato-doposazony-2008-i3874239478.html

Sztuka z Nędzy -woj Śląskie

http://otomoto.pl/ducati-696-monster-796-motofrajda-M3892082.html

Z Pomorza mam kilka setek kilometrów więć może kotoś coś słyszał albo widział te włoszki?

Zacząłbym od tego pierwszego. Na pierwszy rzut nic mu nie brakuje. Do tego fajne kominy, filtr i ECU, krótkie mocowanie tablicy - nowe to koszt ponad 4 tyś. więc jak możesz wysupłać te 2 tyś na kominy to dopłać bo i tak po sezonie czy dwóch będziesz szukał podobnego zestawu. Nie ma nic o historii motocykla i to duży minus. Żona jeździła 2 sezony a co za poprzednimi? Motocykl ma już 6 lat. Sprawdź na allegro w "aukcjach zamkniętych" bo mam wrażenie że moto już trochę się sprzedaje ale pamiętaj że to o niczym nie świadczy - to Ducati to tak ma :mrgreen:. I na koniec jest tam w okolicy kilku forumowiczów może ktoś pomoże przy oględzinach - koledzy co ..... ?   

Mam pytanko, czy kwota ~20k jest odpowiednia za Monstera z tego roku?

Na Allegro pojawiają się również roczniki 2011 w podobnej kwocie. Co o nich sądzicie?

KGr    1

Jest tez sztuka za 11 tys zlotych, ale to chyba sobie samemu mozna odpowiedziec czy warto. Nie ma co byc przesadnym optymista - dobre, zadbane i serwisowane 696 bez wiekszych przygod z poczatku produkcji to tak jak piszesz - kwota okolo 20 tysi.

(i zapraszam do powitalni :))

Kupić tanio to naprawdę nie jest wielka filozofia, szczególnie w naszym kraju.

Skoro w grę wchodzi 20k i okolice to czemu nie ten?

Jest po prostu piękny. I sprzedaje go firma na tym forum znana i ceniona :)

Sam gdybym miał kasę to pewnie bym go przygarnął bo na tych Leosiach wygląda po prostu obłędnie...

http://tablica.pl/oferta/ducati-monster-696-CID5-ID4eViB.html#f5a4bc0ae6

w naszym kraju jest jedna zasada przy zakupie samochodów i motocykli.... cena i przebieg do ustalenia :mrgreen:

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.