Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
musieli

Pastory

Polecane posty

sprzedający to Tito z Małkini, człowiek, którego z ręką na sercu moge polecić przy serwisowaniu Ducati. Wymieniał mi olej, zmieniał paski, uszczelniacze i olej w lagach. Ogólnie zna się na mechanice motocyklowej i nie tylko. 

co do samych Paso - widziałem ten jeden egzemplarz na żywo, ale nawet do niego nie podchodziłem - w ogóle nie mój klimat:) uważam, ze to nawet brzydsze od multistrady :P

ciekawe jak by to wygladalo z innym zbiornikiem i bez plastikow ;)

ok, juz sobie sprawdzilem i nie nadaje sie ;)

Edytowano przez emvespa

Hehe... znajome Pasiaki...  no cóż szkoda, że 3 lata temu się nie ogłosił, nie musiałbym swego LTD targać z Seattle :mrgreen:

Jeśli chodzi o wygląd, no cóż, nie na darmo zwie się mydelniczka, ale taki był urok i moda motocykli lat 80-tych, warto przypomnieć pierwszą Cbr600, Kawasaki Zx 600, czy Suzuki GSX 600- czajnik, nawet  teraz koszmarnie droga Bimota DB 1 miała w sobie coś z mydelniczki, a raczej odwrotnie :razz: ... na dodatek wygląd to rzecz indywidualna, dla jednych Paso ma swój urok, a Monster to nie 'te" klimaty :mrgreen: ...

Jeśli chodzi ogólnie o motocykl, to rozmiar opon jest problematyczny, co prawda już są zamienniki tylnej nietypowej opony( 160/60/16), ale są one relatywnie drogie... ja teraz kupiłem Shinko SR 881, za ok. 110 dolarów nówka, nie wiem co jest warta, dopiero się będzie testować, wcześniej musiałem kombinować z założeniem Avon Azzaro 150/80/16, udało się, ale w zasadzie trzeba zmienić przełożenia, kombinować z wahaczem, a same założenie, to koszmar wulkanizatora - musieliśmy poradzić sobie sami...

Co do samej obsługi silnika, wszystko jest proste, jeśli się trochę człek zna... jeśli zaś o jazdę, to naprawdę to bardzo przyjemny i wygodny motocykl, jeśli jest obsługiwany prawidłowo, to można nim pokusić się o dalekie wyprawy, do czego zresztą predestynuje duuuży zbiornik paliwa i małe spalanie...

Heh... gdybym dysponował choć nieco większym zapasem gotówki i miałbym gdzie motorki upychać, to pewnie bym się pokusił, tym bardziej, że ten drugi spełnia me wymagania motocykla do własnej wydumki ( może do wózka bocznego, tak jakoś velorex mi pasuje do Paso...  Zimą by się jeździło...)

Pozdr. J-999

Edytowano przez klekot999

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.