kamo 1 Napisano Styczeń 21, 2014 Czy ktoś zna poniższe sztuki? http://allegro.pl/ducati-1098-termignoni-i3905698693.html http://tablica.pl/i/oferta/ducati-1098-CID5-ID3sxqn.html?code=0992cddf89 Lub ale to się dziś pojawiło http://otomoto.pl/ducati-1098-s-z-gwarancja-motonita-M3897334.html Z góry dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adrian Krawczyk 0 Napisano Styczeń 21, 2014 Co do sztuki z tablicy, jestem z okolic konina, wiec mogę podskoczyć i rzucić okiem na sprzęt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 22, 2014 Najfajniejsza to S-ka....ale większa cena... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 22, 2014 Tą S-kę motonita przywiózł nam do serwisu do przejrzenia. Jesli jesteś nią zainteresowany, daj znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banita 0 Napisano Styczeń 23, 2014 Mimo szczerych chęci, forum nie pozwoliło mi na PM. Jakby kolega KAMO nie był zainteresowany tym 1098s od motonity, to ja jestem. Theo, skoro moto widziałeś, to byłbym dzwięczny za jakieś informacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 24, 2014 zadzwoń w ciągu dnia, pogadamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kamo 1 Napisano Styczeń 24, 2014 Banita dzwon, ja zadzwonię do Chłopaków dopiero jak wrócę w 1 tyg lutego Jak kupisz to widocznie nie była ona dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 24, 2014 Trzeba powiedzieć, że cena dobra jak za eskę. Ale: felga przednia podbity prawy rant (raczej kosmetycznie), lakierowany napewno zadupek i lewy bok (niemniej jednak bardzo schludnie). Akcesoryjna wysoka szyba. Moto ma dostać nowe opony - to na zdjęciach z ogłoszenia to tylko zdjęcie poglądowe a nie ta konkretna sztuka. Zrobiliśmy mu diagnostykę komputerową, skasowaliśmy TPSa bo miał niewłaściwą wartość. Poza tym bez zarzutów. Pod owiewkami ładnie i czysto. Reszta wyjdzie przy pierwszym serwisie pozakupowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 24, 2014 Ile chcesz powaznie wydac Kamo? Jest 2008 pewna ( ale nie "S" ) , z PL salonu, z przebiegiem 3500km, bez rysy z akcesoryjnym sprzeglem i otwartymi kominami. Znam wlasciciela, nie musi oszukiwac na drobiazgach aby sie dorobic... Poprosze o PW. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Styczeń 24, 2014 teraz są chyba inne zdjęcia http://otomoto.pl/ducati-1098-s-z-gwarancja-motonita-M3897334.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Banita 0 Napisano Styczeń 24, 2014 Za dużo roboty na głowie, żeby śledzić forum na bieżąco, więc nawet nie wiedziałem, że mam dzwonić ;)Odezwę się jutro do motonity i zobaczymy, co z tego wyjdzie. Jak będzie wyglądało obiecująco, to się do Was w poniedziałek odezwę. W weekend nie będę truł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Styczeń 25, 2014 (edytowany) "Zdjęcie poglądowe" nosz k......a, nawet jak moto OK, to powinno się właściwe wstawić...albo podpisać w samej aukcji.. to nie ten motocykl... Pozdr. J-999 P.S. sorki, dopiero teraz doczytałem, że nie stanowi oferty handlowej... Edytowano Styczeń 25, 2014 przez klekot999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 25, 2014 teraz są chyba inne zdjęcia http://otomoto.pl/ducati-1098-s-z-gwarancja-motonita-M3897334.html Tak, teraz to już właściwa sztuka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Styczeń 25, 2014 Kto zakłada do dziesiatek diablostrady :wtf: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Styczeń 25, 2014 Dlatego dobrze mieć doradztwo kogos kto chłodnym okiem spojrzy na motocykl w przypadku którego potencjalny kupiec dostaje wypieków i nie widzi minusów. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KAMYK 9 Napisano Styczeń 25, 2014 Dlatego dobrze mieć doradztwo kogos kto chłodnym okiem spojrzy na motocykl w przypadku którego potencjalny kupiec dostaje wypieków i nie widzi minusów. ;) I tu Theo ma w 100% rację. Warto wydać pare groszy na inspekcję motocykla, niż po fakcie drzeć sobie kudły z głowy. Z doświadczenia wiem, że w takich sytuacjach po zakupie samodzielnie ( w moim przypadku mam na myśli zakup auta) bez doświadczenia i bez fachowej wiedzy teoretycznej i praktycznej , klienci dość słono płaca aby doprowadzić pojazd do stanu używalności. Nie wspominając już o stanie perfekcyjnym. Niestety niejednokrotnie ciężko doprowadzić stan "pojazdu" nawet do stanu używalności jak tnie opony z powodu złej geometrii nie do ustawienia, po niefachowej naprawie auta powypadkowego . Myślę, że to również tyczy się motocykli, więc llepiej wydać parę groszy na inspekcje niz worek pieniędzy na naprawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach