KGr 1 Napisano Czerwiec 13, 2014 O jakie traby jerychonskie! :D Dawaj nagranie!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Czerwiec 13, 2014 Nabrał większej zadziorności :twisted: Chyba mi pamięć szwankuje, bo nie zapamiętałem, że teraz kupujesz jakieś wydechy, Mikołaj przyszedł trochę wcześniej? :mrgreen: Nagraj próbkę ...ale nie wiem, czy kalkulator odda jakiekolwiek basowe brzmienie ...chyba zwykłe aparaty cyfrowe mają lepsze mikrofony. też coś mi się obiło o uszy ostatnio że wydech to pieśń na zimę :) jedna z chorobą nie wygrasz Daj spokój arvent, niech jest i lichej jakości dżwięk , resztę sobie wyfantazjujemy ( jak przy pamięciówce ) Dawaj clipa, dawaj clipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macy 0 Napisano Czerwiec 13, 2014 Moim zdaniem gdybyś kata wywalił to by dopiero to wyglądało. Teraz tak średnio jakoś. Ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje ;) Fajny ten dukat ogólnie :) Co to za wydech jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Czerwiec 13, 2014 Tak Panowie, miało być na zime, miałe ale się ze... Tak jak Nikewid napisał, "z chorobą nie wygrasz" :D Oryginalne wyglądały fajnie, ale były jakieś takie "militarne", dwa działka poprowadzone równolegle u góry. Tu, tu jest ten "bandycki" charakter, myślę że i dzwięk wpisze się w wizje tego bandyty :twisted: Nagram coś kamerką to wstawie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Czerwiec 13, 2014 Ale mam nadzieję jest w planach wywalenie kata, wtedy by była :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Czerwiec 13, 2014 W planach jest ;) Kolektorki będą ręcznie robione z pospawanych pierścieni czy jak to się tam nazywa :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Czerwiec 14, 2014 Wczoraj tłumiki zostały przetestowane :twisted: Dudnienie jest naprawde zaje..., na skwerku w kilkunastu samochodach powłączały się alarmy. Hih, pierwszy raz tego doświadczyłem, coś pięknego ;) Rano nagrałem krótki filmik, jutro postaram sie go zamiescić więc sami ocenicie. Z ocen znajomych którzy mieli już okazje na żywo posłuchac tej muzyki wynika że... No nie wypada się tak chwalić, jest dobrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Lipiec 4, 2014 Choroba postępuje ;) miała być ryżoma jest CNC :twisted: Wielkie dzięki dla Jarka z Ducati Bielsko!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 4, 2014 No ładnie, Panie, ładnie !! Ile ta przyjemność ? Tworzywo, czy alu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Lipiec 4, 2014 Osłonka jest wycięta z alu. Mega efekt jak dla mnie, aż się nie spodziwałem ze tak fajnie to na żywo będzie wyglądać. Cene przemilczę choć wynegocjowałem "dobrą" jak na tę osłonkę, wyjściowo więcej niż rizomka niestety, dużo więcej :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Lipiec 8, 2014 Mam pytanko do tych co znają się bardziej niż ja i tych co praktykowali taką zmianę :) Jako że modyfikacje cały czas postępują, zbliżam się do wymiany opon i tu moje pytanie. Czym będzie skutkowało wrzucenie na tył zamiast 180 przewidzianej przez producenta, 190 widzianej oczyma mojej wyobraźni. Czy właściwości jezdne pogorszą się, czy motocykl w zakrętach będzie "trudniej" się prowadził. Proszę o każde info bo choć mega zależy mi na tym by wąski zadupek kontrastował z tą szerokością oponki to moto ma też służyć mi do jazdy, tu nie chcę sobie niczego pogarszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 8, 2014 https://docpoland.com/temat/16248-wybór-napędu-i-rozmiar-opony/?p=240384 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Lipiec 8, 2014 Hmyyyy, ten link jakoś nie pomógł :) Czytałem już o zmianach ale wole dopytać tych więcej wiedzących. Liczę że albo utwierdzę się w swoim wyobrażeniu albo odpuszczę sobie efekt wizualny. Chodzi mi o konkretne przejście ze 180 na 190. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Lipiec 21, 2014 Zaległy filmik. Co do jakości dzwieku... cóż, jakość nie powala, co innego na żywO!!! :twisted: DUCATI.wmv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Lipiec 21, 2014 jak to ryczy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xraymutation 0 Napisano Lipiec 21, 2014 (edytowany) właśnie oglądałem podobne cudeńska do mojego 695 - link Edytowano Lipiec 21, 2014 przez xraymutation Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Lipiec 21, 2014 Zaległy filmik. Co do jakości dzwieku... cóż, jakość nie powala, co innego na żywO!!! :twisted: DUCATI.wmv Przyznaj się, że już jesteś głuchy :razz: Potrzebuję instruktażu jak zachować słuch jeżdżąc bez DbKillerów :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 22, 2014 Potrzebuję instruktażu jak zachować słuch jeżdżąc bez DbKillerów :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arvent 0 Napisano Lipiec 22, 2014 biały... to nie działa! właśnie jechałem ze stoperami (w uszach) i bez DbKillerów ...może moje nie działają, bo nie mają logo Ducati :razz: Kolega z dużego miasta, przyzwyczajony do hałasu :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Lipiec 22, 2014 Fakt - do hałasu jestem przyzwyczajony ;) Jeżdżę bez DbKillerów i bez stoperów. :mrgreen: I na dodatek "Lubię to" :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Lipiec 22, 2014 arvent - twardym trzeba być, nie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xyntR 2 Napisano Sierpień 15, 2014 Prace nad moto idą małymi kroczkami do przodu. Wiekszość rzeczy które chciałem powymieniać jest już na swoim miejscu. Dla tych co "personalizacje" motocykla mają jeszcze przed sobą, moge szczerze napisać że jest to zabieg dający wielką radość (przynajmniej mi gęba zawsze się cieszyła na widok kolejnych to drobiazgów). Ostatnio łapię się nawet na tym że przed każdym wyjazdem z garażu poświęcam "minutę" by nacieszyć oko ;) Żeby to tylko minuta :mrgreen: Z grubszych spraw, został do polakierowania monowahacz i pokrywy silnika. Jest też oczywiście plan na wywalenie tego katalizatora, mają zagościć spawane z pierścieni kolektory, jednak to już na zimę. Jesli ta będzie wystarczająco długa to skuszę sie pewnie na zminy odnosnie lampy i zegarów. Tu nie bedę oryginalny, wjedzie lampa z HD V roda i wyswietlacz z motogadget. Wiem że poczyniane przeze mnie zmiany ida woooolno, ale każdy wie o co chodzi... ;) Na chwile obecną jest tyle ile widać na zdjęciu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Sierpień 16, 2014 wygląda bardzo sympatycznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Wrzesień 12, 2014 Czy te wydechy to produkt tej firmy ( ) czy jakis custom ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 12, 2014 Też chcę taki wydech!! Macie jakieś namiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach