delta81 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 Kominy robią robotę! :clap: Jaki będzie kolor ramy i baku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 Mydlili mi barana ! Jak myślę ile było to roboty z tym szwajsowaniem to sie musza odpocznyć... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 jeszcze nieskończony a już wygląda super :) w prawą nogę to ty raczej nie zmarźniesz :P To tak tylko wygląda, tak naprawdę to noga nie dochodzi do kolektorów, a jakby co to będą jeszcze karbonowe osłony, tak że będzie dobrze :-) Kominy robią robotę! :clap: Jaki będzie kolor ramy i baku? Rama będzie czarna, a bak to kurcze nie wiem ale ten żółty coraz bardziej zaczyna mi się podobać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 18, 2014 Wygląda interesująco, jestem ciekaw czy tak poprowadzony kolektor umożliwy ogólnie jazdę bez poparzeń, chyba że masz na to jakieś rozwiązanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 Teraz już jadę na święta do rodziny ale jak wrócę to zapodam fotki jak to wygląda przy pozycji podczas jazdy. Generalnie jak kolano jest przy baku, to kolektory są jakieś 5cm od nogi( stopa na podnóżku w pozycji do hamowania). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 To tak tylko wygląda, tak naprawdę to noga nie dochodzi do kolektorów, a jakby co to będą jeszcze karbonowe osłony, tak że będzie dobrze :-) Rama będzie czarna, a bak to kurcze nie wiem ale ten żółty coraz bardziej zaczyna mi się podobać ;) +1 ;) Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klopsik 2 Napisano Kwiecień 18, 2014 Teraz już jadę na święta do rodziny ale jak wrócę to zapodam fotki jak to wygląda przy pozycji podczas jazdy. Generalnie jak kolano jest przy baku, to kolektory są jakieś 5cm od nogi( stopa na podnóżku w pozycji do hamowania). 5 cm to i tak nie za wiele ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 18, 2014 Rama będzie czarna, a bak to kurcze nie wiem ale ten żółty coraz bardziej zaczyna mi się podobać ;) A może złoty, jak lagi ? :roll: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 Biały tylko że złoty moto to już miałem, a żółtego jeszcze nie ;) :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 18, 2014 Dawno nie czytałem , patrzeeeeeeee ALE KOZAK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 18, 2014 Ma sprzęt jaja ! Dla mnie kozak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Kwiecień 19, 2014 Ja pierwszy powiedziałem Kozak...........Kozak,KOzak! Bagi :clap: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Maj 25, 2014 Niestety życie zawodowe mocno ogranicza prace nad moto ale może w tym tygodniu pójdzie bardziej do przodu ;) .Udało się skończyć większość upierdliwych prac: mocowanie tablicy, przedniej lampy i licznika, zadupek skończony(tzn. zrobiony model i forma za niedługo powinien być w karbonie, na zdjęciu poniżej jest model). Przerobiony bak pod stacyjkę i przespawane nowe mocowanie pompy paliwa. Chłodnicę umieściłem wyżej tak żeby "łapała" więcej powietrza. Jutro podłączam instalację i może uda się zalać silnik olejem i odpalić ;) Potem chciałbym stestować jak to jeździ, wyregulować i wszystko pójdzie do lakierowania. Pytanie do Was: gdzie można kupić sportową piankę na siedzenie taką przyklejaną bez pokrycia?Poniżej parę zdjęć: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 25, 2014 Ładnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Maj 25, 2014 Fajnie to już wygląda, żółty spoko pasuje. Będziesz nim w Rybniku czy Hypkiem? Miałem testować hypcia i jakoś tak schodzi.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Maj 25, 2014 całość wygląda bardzo dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Maj 25, 2014 Fajnie to już wygląda, żółty spoko pasuje. Będziesz nim w Rybniku czy Hypkiem? Miałem testować hypcia i jakoś tak schodzi.... Chciałbym do Rybnika skończyć ale niestety zostało jeszcze sporo dłubania i mogę się nie wyrobić, najwyżej przyjadę wersją testową ;). A Ty będziesz od piątku jeżeli tak to w piątek mogę przyjechać Motardem a na weekend Monsterem ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Maj 25, 2014 Spoko,jestem od piątku,ale mną sobie głowy nie zawracaj,jak będę na kupnie zawsze mogę do Bielska się przelecieć. Trzymam kciuki za szybkie ukończenie projektu,powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Maj 25, 2014 Fajnie ze i w Polsce takie zacne mody sie dzieją, graaatki!;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Maj 26, 2014 Pytanie do Was: gdzie można kupić sportową piankę na siedzenie taką przyklejaną bez pokrycia? Np: http://www.ebay.co.uk/itm/Motorbike-Motorcycle-Seat-Foam-400mm-x-400mm-x-10mm-Thick-Race-Track-Bikes-/291154392903?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item43ca277747 Fura prezentuje się coraz lepiej :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Maj 27, 2014 Zaczęło się schodzenie z wagi ;) Osłonę trzeba jeszcze pociągnąć klarem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Maj 30, 2014 No i odpalony, jest ogień :twisted: , nie przypuszczałem że te wydechy będą robiły taka robotę, niesamowicie głęboki bas, subiektywnie bardziej mi się podoba od Termitów w Motardzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 30, 2014 filmik raz !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bagi 0 Napisano Maj 30, 2014 Nie za bardzo mam co pokazać ale może krótki z kalkulatora wystarczy ;) https://www.youtube.com/watch?v=qToUlPzM-C0&feature=youtu.be Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Maj 30, 2014 huh !!! :D jest moc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach