ArturN 0 Napisano Maj 1, 2011 Zajebista studnia :twisted: tyż mi się widzi ;) ducafil oczywiście masz racje Ducati to zdecydowanie moje klimaty - zawsze byłem zakochany w cafe racer'ach a monster ma w sobie coś z tej dzikości. Znajomy, który siedzi w klimatach HD jak go zobaczył stwierdził, chłopie ale zaje..sty klasyk, oczywiście ma rację 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirek 0 Napisano Maj 3, 2011 ...więc i ja się swoim pochwalę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
63waldi 0 Napisano Maj 3, 2011 ładny Monster :thumbup: i świetne zdjęcia ;) :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 3, 2011 j.w. Taki "mroczny" :mrgreen: i ładnie prezentuje się w towarzystwie 11-tki :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canko 0 Napisano Maj 6, 2011 No i nadszedl czas zeby pokazac mojego ;) Umyty, lecz bez tylniego błotnika ktory będe dawał znajomem do oklejenia folią carbonową ;) Roczek 99, z przebiegiem 22 tyś, w stanie 6+. Najbardziej uwielbiam moje lustereczka w ktorych naprawde Nic nie widac ;P Wydeszki na przelocie, koooocham ten dźwięk. ps. Jakies propozycjie to "ulepszenie-upiększenia" z przyjemnością wysłucham !! Myslalem nad pokrywą od sprzęgiełka, widziałem ostatnio na żywo tzw."okienko" ale sam nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Maj 6, 2011 Pierwszy raz widzę wydechy takie jak u mnie! Czyli brzmią zacnie! :D Gratulacje pięknego sprzęta;) p.s Wiesz co to za marka wydechów itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canko 0 Napisano Maj 6, 2011 Pierwszy raz widzę wydechy takie jak u mnie! Czyli brzmią zacnie! :D Gratulacje pięknego sprzęta;)p.s Wiesz co to za marka wydechów itp? Hehe tez jak kupowalem Moto w Italjiii to nie wiedziałęm co to za firma ;P Mam do nich Kartonik plus Db-kilerrki nawet ktory dostalem w zestawie ;P po sprawdzeniu znalazlem - firma to Mivv, masz tutaj linka -> http://www.mivv.it ogolnie pytałem faceta we Włoszech to mowi ze troche ludu na tym jeździ tam i, ze sieją postrach ;P ps. Sam wiesz jak to chodzi ;))) ja sobie je przelozylem ostatnio dopiero byłem w szoku....sąsiedzi troszke mniej byli jednak zadowoleni - a raczej są..;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fadi 0 Napisano Maj 6, 2011 Myslalem nad pokrywą od sprzęgiełka, widziałem ostatnio na żywo tzw."okienko" ale sam nie wiem... Co rozumiesz przez "okienko" ? Bo niestety jeżeli chodzi o otwarte sprzęgło to chyba będzie ciężko gdyż wydaje mi się Twoja piękność jest wyposażona w mokre sprzęgło. Tak więc okno to można conajwyżej namalować... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 6, 2011 bez tylniego błotnika ktory będe dawał znajomem do oklejenia folią carbonową ;) Możesz zobaczyć u mnie, jak wygląda tylny błotnik oklejony "carbonem" ;) Musisz też wiedzieć, że może to zostać odebrane jako "druciarstwo", lub "wiocha" :lol: :lol: :lol: Odnośnik do foto mam w stopce - "My Red Beast". No chyba, że jesteś w Poznaniu - to możemy się zgadać "w realu" ;) :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
canko 0 Napisano Maj 6, 2011 Myslalem nad pokrywą od sprzęgiełka, widziałem ostatnio na żywo tzw."okienko" ale sam nie wiem... Co rozumiesz przez "okienko" ? Bo niestety jeżeli chodzi o otwarte sprzęgło to chyba będzie ciężko gdyż wydaje mi się Twoja piękność jest wyposażona w mokre sprzęgło. Tak więc okno to można conajwyżej namalować... :( wiem,ze mam mokre ;) Widziałem we Włoszech u jednego goscia ze prawa pokrywa miała "okienko" szklane ;) tam gdzie jest napis Ducati było szkło, a reszta tak jakby normalnie, nie jestem pewien jednak czy facet sobie tego SAM nie zrobił ... a co do "wioski" carbonowej, to moj tylni blotniczek jest MATOWY, i trooszke mi to niepasi wolałbym zeby byl w graficie jak reszta moto. a spiknąć sie można Biały ;) Jutro jednak jestem ostatni dzień przed wyjazdem w niedziele rano.....jakbys mial jutro chwilke daj znac na priv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifi 0 Napisano Maj 8, 2011 Pierwszy raz widzę wydechy takie jak u mnie! Czyli brzmią zacnie! :D Gratulacje pięknego sprzęta;)p.s Wiesz co to za marka wydechów itp? Hehe tez jak kupowalem Moto w Italjiii to nie wiedziałęm co to za firma ;P Mam do nich Kartonik plus Db-kilerrki nawet ktory dostalem w zestawie ;P po sprawdzeniu znalazlem - firma to Mivv, masz tutaj linka -> http://www.mivv.it ogolnie pytałem faceta we Włoszech to mowi ze troche ludu na tym jeździ tam i, ze sieją postrach ;P ps. Sam wiesz jak to chodzi ;))) ja sobie je przelozylem ostatnio dopiero byłem w szoku....sąsiedzi troszke mniej byli jednak zadowoleni - a raczej są..;P A mówił ile takie wydechy są warte?;P bo na stronie nie zauważyłem żadnego cennika. Moi to chyba już bardzo przywykli i akceptują to... Niestety w domu mam drugi motocykl który jest głośniejszy od mojego :| Ostatnio miałem okazje posłuchać 620 na oryginalnych wydechach, 600 od EdHausta i swoją Wiolettę i uważam że moje wydechy są najfajniejsze!:D Choć wszystko zależy od podejścia ;) No i nie słyszałem dotąd termi na 600-620. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Maj 14, 2011 No to panowie i panie przyszedł wreszcie czas i na mnie. Chwalę się swoim świeżo nabytym pięknym i piekielnie cudownie brzmiącym monsterem:-) Jest to model 750 i.e., rok 2000 w malowaniu S4Rs. Sprzęt całkiem przyjemnie zmodyfikowany przez poprzedniego właściciela (chwała mu za to). Z wprowadzonych modyfikacji to: - obcięty tył - całość przelakierowana na białą perłę z palety Ducati w stylu S4Rs - przelotowe wydechy (robią niezłe zamieszanie na skrzyżowaniu:-)) - zmienione kierunkowskazy i tylna lampa na LED - zmienione zegary - zmieniony przedni błotnik W najbliższym czasie planuję: - wymiana przedniej opony (już jedzie do mnie Metzeler Sportec M5) - wymiana wszystkich płynów - inspekcja rozrządu i zaworów - wymiana napędu - wymiana lusterek Ogólnie motocykl jest tak niepowtarzalny że nie ma motocyklisty który by się za nim nie obejrzał. Robi ogromne wrażenie na mieście a ja sam chyba się w nim zakochałem. Od kiedy go kupiłem zaobserwowałem ciekawe zjawisko: nieważne czym kto jeździ, szlifierka, chopper czy enduro - każdy ma szacunek dla Ducati. To jak Ferrari wśród motocykli. Pozdrawiam desmomaniaków i zapraszam do komentowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Maj 14, 2011 Maszyna świetnie się prezentuje - obyś był zawsze tak zadowolony z ujeżdżania Potwora :D Do mojego nicka pasowałaby idealnie :lol: :lol: :lol: Jeśli to mieści się w Twoim guście - proponuję carbonowy pług - do kompletu. Oczywiście sprawy serwisowe na miejscu pierwszym ;) I to właśnie jest piękne, że pomykając Ducati człowiek czuje się lepiej, szczęśliwy i rozsiewający swoją dobrą aurę dookoła siebie. :mrgreen: A że nie jest to sprzęt pospolity, jak np. Made in Japan - stąd szacunek innych motocyklistów (wierz mi, że samochodziarze też są zainteresowani ;) - co to tak napiertralala w silniku ? To tak ma chodzić ? A nie jest coś popsute ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 14, 2011 Dobry materiał wyjściowy na zbudowanie ładnego motocykla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lukas270cdi 0 Napisano Maj 14, 2011 fajna sztuka ;) super sie prezentuje ;) Gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Maj 14, 2011 Oczywiście wszelkie sugestie dotyczące poprawy są mile widziane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 14, 2011 Moje prywatne zdanie. -Lusterka powinny być możliwie małe i nisko, może to niepraktyczne, ale motocykl z definicji nie jest pojazdem praktycznym ;) -wywaliłbym ten błotnik z wachacza -sam wachacz zrobił na czarny mat -przedni błotnik załozyłbym od 848/1098 i w kolorze motocykla To tak na szybko ;) I jak mówię, to tylko mije skromne zdanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 14, 2011 Widziałem Cię na światłach w Jankach jakoś wczoraj albo przedwczoraj, przelatywałeś obok naszego serwisu, normalnie czujemy się olani :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Maj 14, 2011 Tak, tak byłem w tym sklepie z odzieżą motocyklową za jankami, ale nie martwcie się do Was też niedługo się wybieram w związku z inspekcją rozrządu i zaworów;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lkrencik 0 Napisano Maj 15, 2011 Moje prywatne zdanie. -Lusterka powinny być możliwie małe i nisko, może to niepraktyczne, ale motocykl z definicji nie jest pojazdem praktycznym ;) -wywaliłbym ten błotnik z wachacza -sam wachacz zrobił na czarny mat -przedni błotnik załozyłbym od 848/1098 i w kolorze motocykla To tak na szybko ;) I jak mówię, to tylko mije skromne zdanie. lusterka - zgadzam sie z Theo błotnik - zgadzam sie z Theo wahacz - nie zgadzam sie zupełnie (wahacz pisze się przez "h" a nie "ch") przedni błotnik - nie zgadzam sie co do koloru - powinien być carbon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oikos 0 Napisano Maj 15, 2011 A i ja pokaże swojego Monstera 620, samego i w towarzystwie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Włodi 0 Napisano Maj 15, 2011 Ładna sztuka:-) Pochwal się kolego skąd wziąć takie lusterka bo pasują wyborowo:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 15, 2011 Fajne wydechy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Oikos 0 Napisano Maj 15, 2011 Lusterka Barracuda http://www.moto-style.pl - polecam ! A wydechy wiadomo od króla Monsterów :) Theo kiedy się on na forum pojawi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Maj 15, 2011 :) Theo kiedy się on na forum pojawi ? Po meetingu, musi być niespodziewanka. Zreszta jest umawiana własnie profesjonalna sesja fotograficzna i wtedy foty będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach