TomTom 2 Napisano Sierpień 3, 2011 No kurde musiałem zobaczyć tą bestyjke!! I powiem, że naprawde fotki nie oddawają tego KOLORU!! Ciężko opisać!! Monster PIĘKNY! Graty raz jeszcze Billy! 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Słitaśny i dodatkowo mój ulubiony kolor :mrgreen: GRATULUJE! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Sierpień 3, 2011 Congratulation billy, zaje...fajna maszyna :thumbup: Od momentu kupna chyba Ci banan z ust nie schodzi. A zona nie zazdrosna :lol: ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 3, 2011 Billy dzisiaj śpi w garażu! Sam mi mówił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Sierpień 3, 2011 Ale piękność ! Tylko co to za trup stoi tam przed bramą ?? :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Sierpień 3, 2011 Ale piękność ! Tylko co to za trup stoi tam przed bramą ?? :lol: :lol: Przynajmniej jeździ! 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 3, 2011 Ale piękność ! Tylko co to za trup stoi tam przed bramą ?? :lol: :lol: Mateuss jak Twoje moto bryka już?? Czy nadal kłopoty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Sierpień 3, 2011 W serwisie :lol: :lol: :lol: :lol: Jeździ ale ciągle ma katar. Chłopaki diagnozują... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Sierpień 3, 2011 ładny sprzęcik, gratuluję ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 3, 2011 Qrde, ale z niego przypadek... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TYNA 0 Napisano Sierpień 3, 2011 :D A jak gada ten nowy nabytek. Zapewniam muzyka . 8-) . Też wielkie graty Billy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the12 0 Napisano Sierpień 4, 2011 Piekny nastepca żółtego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mckasp 0 Napisano Sierpień 4, 2011 W końcu się zebrałem i zdjęcie mojego nabytku z kwietnia br. Jak na razie z dodatków crash pady Rizoma, poza tym standard... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 6, 2011 Monster Wersja Bojowa :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomcio 0 Napisano Sierpień 6, 2011 Kozak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Sierpień 7, 2011 W końcu się zebrałem i zdjęcie mojego nabytku z kwietnia br.Jak na razie z dodatków crash pady Rizoma, poza tym standard... Bardzo fajna Duca, mi osobiście podobała by się cała w czarnym macie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
2wheels 0 Napisano Sierpień 13, 2011 Testówka Probike będzie dudnic w Poznaniu . Jest seryjna do bólu a nawet z brakami , brak zadupka i jednego kluczyka ,ksiązek serwisowych i gwarancyjnych , ale działa powrót był na kołach i się sprzęt nie zepsuł a to już sukces:) Właściciel jest naszym znajomym więc będziemy na bieżąco puszczac fotki przeróbek ( dziś juz trochę carbonu zakupionego ) we wrzesniu bedzie wydech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Sierpień 14, 2011 też mi się marzyła :D teraz tylko doprowadzić do ideału i śmigać. gratulacje i szerokości ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 14, 2011 Ładny - no i "bialy" :lol: , więc MI baaardzo się podoba. Plotka mówi, że był już widziany wczoraj w towarzystwie streetfightera i s4 w Przeźmierowie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Sierpień 15, 2011 A oto mój Monster po zakończonej sukcesem teleportacji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Sierpień 15, 2011 Znany, znany :mrgreen: "Bliźniak" w Wlkp :lol: Gratulacje Kris :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Sierpień 15, 2011 Dziękuję :) Zaj...sty jest :mrgreen: Jeszcze parę drobiazgów do zrobienia no i przeróbka bobrzego ogona, ale to już zimą. Będzie co robić :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogi 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Witam Wszystkich> Jestem nowym ale już trochę zajawionym Ducatowcem...... Oto kilka fotek tego co kupiłem i tego co z nim zrobiłem do dziś... Myślę, że się Wam spodoba - a dodam że to jeszcze nie koniec:-) Już po sezonie zrobię z niego prawdziwego Monstera........... ogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Sierpień 15, 2011 Tak pięknych termisów malutkich okrąglutkich nie puścić górą to grzech !! Takich wydechów pożądam.. Reszta.. Dark pełną gębą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogi 0 Napisano Sierpień 15, 2011 jak już mówiłem - to nie koniec moich przeróbek... będzie jeszcze przedłużony o ok 15-może 20 cm tylny wachacz i poszeżone tylne koło (z3 160 do ok 230-260). A co do wydechów - to myślałem o puszczeniu ich górą, ale sam jeszce nie wiem... zobaczymy. ogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach