Boa 0 Napisano Październik 17, 2011 Nie stosuj też "zrzynania" z działu "Mocno modyfikowane sztuki" :lol: :lol: :lol: Gdybyś widział moją poprzednią przeróbkę, to o zrzynanie nawet byś mnie nie śmiał podejrzewać 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Październik 17, 2011 Raf - ja to pisałem do autora tematu. :D A i tak ogólnie to moje poprzednie wpisy to nic innego jak żarty. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Boa 0 Napisano Październik 17, 2011 Lussssss 8-) :angel: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Quartt 0 Napisano Październik 26, 2011 Koleżanki i koledzy, zajawka mojego S2R po dodaniu akcesorii, jutro doślę detale :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Październik 28, 2011 To może i ja pokaże co mam w garażu. 695 z kilkoma dodatkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AR156SW 0 Napisano Październik 28, 2011 @wwk co to za crash pady? Szukam czegoś do swojego Monstera i te by mi pasowały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 28, 2011 Zapewne R&G Racing :) http://sklep.motomaniax.pl/ lub do uż. Musieli :) Sprawdzają się .... ---- Ładny czarnuszek - podoba mi się obszycie kanapy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Październik 28, 2011 crash pady r&g - motomaniax, kanapa kolega wojtek wbline Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Październik 28, 2011 Fajnie zrobiony mosnter :) gratulacje za trzymanie jednakowego stylu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piter748 0 Napisano Październik 28, 2011 Ciemne lico. Czarne oczęta. To lubię. Pyknij parę fotek fotelowi bo słabo go widać. A czuję przez skórę , że pięknie zrobione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 28, 2011 Też czasami się zastanawiam nad zrobieniem takiego czaaaarnucha ! Ale nie w tym Monsterze - jego przeznaczenie zostało już przypieczętowane ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AR156SW 0 Napisano Październik 28, 2011 crash pady r&g - motomaniax, kanapa kolega wojtek wbline Kanapę też będę robił, ale jakoś w przyszłym roku. Co do tych crash padów, to chyba nie będą pasowały, bo to od roku 2001, a ja mam końcówkę roku 2000. Zobaczy się jak podstawię na serwis do Motomaniax. Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Październik 28, 2011 Są dwie wersje do starych i nowych modeli - różnią się rozmiarem śruby chyba... Poszukaj na stronce sklepu albo zadzwoń do Musiela :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Październik 28, 2011 fajne osłony pasków :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Listopad 12, 2011 Hi hi widac ze włoski akcent na kanapce sie przyjał 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maro 0 Napisano Listopad 13, 2011 Widze że nie musze nabić postów żeby i swoja gadzine pokazać :o Oto i On :oops: Po nabyciu zmieniłem lusterka bo oryginalne "lizaki" nie przypadły mi do gustu, ogon został obcięty :D i doszedł zadupek którego nie ma na foto :] PS. wwk gdzie idzie wyhaczyć takie zacne osłony pasków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Listopad 13, 2011 Widze że nie musze nabić postów żeby i swoja gadzine pokazać :o Oto i On :oops: Po nabyciu zmieniłem lusterka bo oryginalne "lizaki" nie przypadły mi do gustu, ogon został obcięty :D i doszedł zadupek którego nie ma na foto :] PS. wwk gdzie idzie wyhaczyć takie zacne osłony pasków? Ładna gadzina A co do osłon popa : viewtopic.php?f=122&t=6815 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaśka 0 Napisano Listopad 13, 2011 Fajnie Monstrum :) prawie miała bym takie same lusterka ale wybór padł na Kosso Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Listopad 19, 2011 Witam! Ja tu póki co zdjęcia nie wstawiłem i nie wstawię teraz, ale muszę się pochwalić pierwszymi kilometrami na Monstrum...Piękna sprawa banan na ryjku dalej mam i chyba mi szybko nie zejdzie :twisted: Tylko trochę zimno, nie ta pora, ale co tam... :D Już się nie mogę wiosny doczekać... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Grudzień 23, 2011 Pikne te machiny, pikne !!! :) Im dłużej im się przyglądam tym bardziej nachodzi mnie ochota na własnego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo 0 Napisano Grudzień 29, 2011 Też pokaże swojego dziada. Oto i on. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Grudzień 29, 2011 Też pokaże swojego dziada.Oto i on. My tutaj naszych motocykli "dziadami" nie nazywamy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Grudzień 30, 2011 ostatnie zdjęcie mi się najbardziej podoba - u mnie w garażu też monster i jest impreza 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yahoo 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Pablo nie masz do siebie pozytywnego dystansu. Na forum są "calineczki", "księżniczki", "Gromy Boże", " Wdowy"... Mój to dziad i tyle :twisted: Zresztą jak mówię w domu, że jadę dziadem to nikt nie wie czym jadę bo na wszystko co mam mówię per dziad :D Desmo77 Subaru i Ducati, faktycznie nie przeciętnie do siebie pasują 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jagoda 0 Napisano Grudzień 30, 2011 Z wczorajszego wykręcania akumulatora ;) Ehh :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach