Wicio 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 Muszę przyznać że trafiłeś na prawdziwy skarb, Koralikowa faktycznie traktuje ten model z sentymentem tak wielkim że nasza niunia (RS) gości nawet na jej pulpicie.RS – jest nad Monsterem i jak do tej pory nigdy nie miałem lepszego motocykla Ducati. Piękna sztuka! A co do Rs... To chyba i moja miłość :) jeszcze jakiś cafe racer by sie przydał do kompletu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicio 0 Napisano Kwiecień 9, 2012 To ze do końca będzie to monster Pabla, to ja już wiem :) to ze jak go zaniedbam, oskórujecie mnie - tez wiem ;) Zaraz po przyjeździe do wawy, stałem nad nim z kolega i doszedłem do wniosku ze mogę wymienić jedynie manetki. Wtedy kolega zauważył ze klamki tez można by wymienić ;) Wyszło na to ze jedynie zostało mi gmeranie przy kierownicy :D moto trafiło mi sie piękne i dzikie. Bez pytania zaczął mnie uczyć jazdy na gumie ;) Nie jest tak źle. Można zmienić: - manetki - końcówki kierownicy - klamki - zbiorniczki przy pompach - sety - carrier tylnej zębatki - carbonowa osłonka pompy wody - carbonowa osłonka pompy hamulcowej - nakrętki kół i carierra na kolorowe - ceramika na kolektory.... jest pole do popisu O zbiorniczkach tez myślałem :) a o reszcie będę mieć czas pomyśleć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 11, 2012 Pozwoliłem sobie wrzucić kilka aktualnych fotek 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 11, 2012 Łeee - tam :( Żadnej oryginalności: wungiel, Rizoma... i jakiś taki "szary" ten Monster... :? :roll: żartowałem :lol: - Tłusto zrobiony ;) Mi najbardziej się podoba zestaw kiera + zbiorniczki. Super to wygląda chociaż "fanem" Rizomy nie jestem. Tom - :clap: :thumbup: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 Łee, końcówek kierownicy nie ma i te zbiorniczki jakoś źle założone :lol: A poza tym ledwo toto pali :? spaliny airboxem wywala :? Ale w piątek jedzie do servisa, niech tam porządnie wreszcie zrobią tego szaraka, co by wstydu nie przynosił NGOŻU!!! :P A no i jakby tej owiewki dla dziewczyn nie miał to by to jakoś wyglądało :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mateuss 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 Ale ma pięknie wyczyszczoną przednią oponę :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 Ale ma pięknie wyczyszczoną przednią oponę :lol: :lol: :lol: Mat a lóknij na tylną, też przeca polerował Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Kwiecień 12, 2012 TomTom moto pierwsza liga :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomTom 2 Napisano Kwiecień 12, 2012 Dzieki dziewczyny, dzieki Biały i Gorzko 8-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
morham 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 Dyć błyscy to jak psu kulki tototo Monstrum... Pinkny !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 12, 2012 Dzieki dziewczyny, dzieki Biały i Gorzko 8-) Na nas zawsze możesz liczyć :mrgreen: Chętnie podpowiemy co jest "nie halo" i to bez szydery :lol: :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 12, 2012 Bella Maccina TomTom ! Ale ten płóg, przeciez juz po zimie :lol: ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 "Loża szyderców" normalnie ;) i za to Was lubię :) Monsterek pierwsza klasa, graty ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 Cacy te dwa kółka A pług bo może będzie orał :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bast3k 1 Napisano Kwiecień 12, 2012 grubo! - tylko zdejmij tylny blotnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 A pług bo może będzie orał :D No raczej, przeca pracuje dla firmy agro <font color='red'>[desmo]</font> <-nie będę tutaj robił reklamy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pawklam 0 Napisano Kwiecień 12, 2012 [attachment=0]IMG_5168.JPG[/attachment] :D Graty. Jeśli kiedyś zachorujesz psychicznie i będziesz chciał go oddać za darmo, to pamiętaj o mnie :D zazdraszczam. Dzieki, chory to ja juz przeciez jestem, bo go kupilem, no ale nie na tyle, zeby dziewice za darmo.... :D :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atomówka 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 To jest i moje skromne jeździdełko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Fajny "czarnuszek" - jak zrzuciłaś błotnik z tyłu, to pokazałbym jeszcze tę specyficzną dla modelu ramę i zdjął te srebrne boczki. ;) Ale i tak najważniejsze, żeby dawał radochę z jazdy. :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krl 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Fajny "czarnuszek" - jak zrzuciłaś błotnik z tyłu, to pokazałbym jeszcze tę specyficzną dla modelu ramę i zdjął te srebrne boczki. ;) Ale i tak najważniejsze, żeby dawał radochę z jazdy. :mrgreen: Ewentualnie boczki można potraktować sprayem. A konik poza tym jak marzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Ewentualnie boczki można potraktować sprayem. Tys prowda ! Tyle, że błotnik przedni widzę z paskiem srebra, więc i on do komplety by wypadało "maznąć". ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nikewid 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 Fajne to jeździdełko. Normalnie zdjęcia Monsterów nigdy mi się nie znudzą :) Graty !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Atomówka 0 Napisano Kwiecień 16, 2012 On już taki był :) Nie ma błotnika bo w deszczu i tak się nie jeździ (to nie cross żeby taplać się w błocie) Co do boczków i przedniego błotnika (bak niestety też) to po sezonie przewidywana jest wizyta u lakiernika. Swoją drogą muszę zacząć szukać sponsora :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Swoją drogą muszę zacząć szukać sponsora :mrgreen: To nie pomyślałaś o tym PRZED zakupem Ducati ???? :lol: :lol: On już taki był :) Nie ma błotnika bo w deszczu i tak się nie jeździ (to nie cross żeby taplać się w błocie) Co do jazdy "na mokro" - jestem tego samego zdania. Błotnik tylny - wcale, albo skrócony (dla dekoracji ;) ) A nawet jak miałem "fabryczny" to plecy i tak mokre były... ;) :lol: :lol: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KrisB4 1 Napisano Kwiecień 16, 2012 Co do boczków i przedniego błotnika (bak niestety też) to po sezonie przewidywana jest wizyta u lakiernika. Bak nie wygląda źle, przynajmniej z tej strony ;) Swoją drogą muszę zacząć szukać sponsora :mrgreen: Jakieś grubsze przeróbki się szykują? Czy tylko wymiana garderoby ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach